:D:D:D

Igår gick jag upp halv sex :/ Sen åkte vi till fbg där vi tog tåget till oslo de va rätt jobbigt att åka, men änd¨rätt mysigt :) kom fram till Oslo vid kvart i ett, där vi blev hämtade sen åkte vi runt lite och kollade på saker, sen hem till familjen, så söta ungar satt och pratade jätte länge, sen bestämdes det att jag ska flytta till de i augusti :D JAG ÄR SKIT GLAD!!! Sen hem igen hela vägen :) Åker tillbaka i augusti då :)

Hmm vad ska man göra ikväll?!

Imorgon bär de av.....

Vaknade kvart i sex idag :/ Duschade och så tog bussen till skolan klockan sju så va Julia med :D När i kom till skolan fick i reda på att de va fet frukost där, så jag och Julia gick till matsalen och tog en rejäl frukost, varför har vi inte det varje dag?! ;) Sen va de galaxen som gällde Kalle spelade med sitt band och så va de en massa andra som spelade och sjöng :) Sen efter det skulle i gå till gympasalen och kolla på dans eller nått de va skit tråkigt och vi såg inget så att vi gick in igen gick runt och kollade på allt, sen fick vi massage också :) Åkte in till stan vid halv tre så mötte vi Jonatan, Adam, Jojje och Jonas, haha de hängde en badräckt på mig utan att jag märkte det så jag skulle ha gått ut och de skulle pipa, haha! Köpte en pasta med :) Sen när vi kom till bussen stofd Sara där :) Sen idag har jag typ inte gjort nått, gött, hämtade ut tåg biljetterna tills imorgon :) Åhh de ska bli så kul, fast inte åka tåg så jävla länge, men va fasen ;)

Mina kompisar är det värdefullatse jag har!


NORGE!!!

Åhh jag är så jävla glad nu, så de finns inte, haha! Ska till Norge på lördag och träffa den där familjen :)
Va ju i skolan innan, de gick rätt så snabbt, samma buss som Jullan bullan ;) Min älsklingstjej!!
Va ute och gick med Sabina innan med, fick taxfree katalogen med, hmm men ska nog inte köpa nått :/
Nu ska jag fixa så jag kan lägga in låtar på min mobil :D

Julia!

Nu ska jag bara skriva om min underbara vän Julia! Vi hör ihop, så är det bara, har alltid så jävla kul ihop, fast vi inte gör något speciellt blir allt så mycket roligare :D Vi var ju "ifrån" varandra ett bra tag, men nu har vi blivit tajta igen, känns så bra :D Du är verkligen en sån himla bra vän, hoppas att du förstår hur mycket du betyder för mig! Allt känns så bra när man är med dig, allt flyter lixom bara på! Hoppas att det alltid kommer att vara så!

ÄLSKAR DIG!
Jag och Julia

Veckan!

Tisdag: Åkte till stan med elva bussen, gick och beställde ny uppskriving :) Sen till avant, skulle på studiebesök där, va faktiskt rätt så intressant :) Sen gick jag in till stan, så hade Julia köpte pasta till oss :) Så satte vi oss i bussen, den blev fullsmockad sen när vi skulle köra iväg bara small det till och det blev punka på däcket, prtecis under mig och Julia, haha! Så satt vi där i en kvart typ haha, så fick vi byta buss, så gick vi längst bak till några småkillar, så alla satte sig där, fick sitta på tre väskor haha, och Jojje slog på det roliga humöret, haha, faan vad vi flabbade åt han, va nästan så man pissade på sig! Sen hängde jag med Julia hem :)

Onsdag: Upp kvart i sex skulle duscha, sju bussen med Julia :) Skolan gick rätt så snabbt haha, sista lektionen skulle vi vara problem och rådgivare, haha, fick kramp imagen av allt skratt :) Sen hem!
Är så himla glad nu, sitter och väntar på ett samtal :D Och så fick jag ledigt veck 19 med :) bara tio dagar kvar tills vi åker :)


Sara!

Sara! Idag fyller min älskade Sara år! 17 hela år är hon nu :) Trevligt att träffa hennes släkt, de är bara för goa! :)


Åkte in till skolan med elva bussen, och hem med halv fyra, två lektioner idag :) Planerade lite med Sara och Dennis idag, hoppas bara att de blir av :)

Asså förlåt, de är det ända jag kan säga till dig! Vet att de va fel, men va ska jag göra?!

Julia, min knäppgök!

Helgen!

Fredag: Åt tacos hos Anna och Magnus :) Skulle ha tagit sju bussen till hylte men, tobbe skickade och sa att han skulle ta åtta bussen så jag väntade en timme, så vid halv åtta typ träffades vid bygdegården så gick vi till stationen. Hemma hos Julia hade jag och hon skit kul ;) Sen vid halv elva kom Sandra :) Tobbe ringde med så kom han bort till oss, så hämtade pappa och mamma oss vid 2. Gick hem till Sara kollade lite på film sedan ut i det fina vädret, åt glass med :) Sen va det fotboll, de vann med 3-1! Sen hem och hämta en sak som jag hade glömt sen bar det iväg till hylte. Tog det lugnt, åt och lite så. Medans Julia duschade hann jag sova nån minut, haha, sen va de min tur. Gick ner till Sandra vid halv nio, va rätt kul i början, kul att träffa alla iaf :) Sen va vi ute på promenix i hylte, haha! Sen hem till Julia och åt och så, somnade nog vid fem halv sex, haha! Vaknade vid tolv av att de va svin varmt på rummet, haha! Pappa kom och hämtade mig sen satt jag vid datan i 7 timmar (!) för att jag skulle skriva färdigt mitt arbete, är inte alls nöjd men nu är de gjort iaf, bara 11 saker kvar då :(

Asså hur kunde Samuel åka ut ur BB?!?! Thommy den jävla äcklet skulle ju ha åkt ur!

Nu är det dags att sova, ska träna  och simma innan skolan imorgon, inviga mina nya bikini :) Sen på kvällen är det kalas för min underbara Sara! :)



........

Åkte till skolan idag då, först natur i en timme, va la helt okej, sen hade jag rast med Julia i en timme :) Sedan redovisning på projektarbetet :) Sen till körskolan och plugga, och sen vidare till vägverket, för teori prov, men de va en massa strul med allt och vi visste inte ens om vi kunde göra det. :( Klarade inte det fick 50, aja, bättre lycka nästa gång! Gick in till stan och mötte Julia och Sandra på Mc'donalds, och vid halv fem tog jag och Julia bussen hem :) Har bara slöat idag! Innan vid nio var jag så sur på allt så jag gick ut en timme, bara gick runt, skönt att rensa skallen lite :)
Ska bli en kul helg :) Men mycket plugg :( Hur ska jag hinna med?!

Åker bil till skolan imorgon :) Snäll mormor man har lite sovmorgon med, börjar 10.00 :D

Julia (L)

Blond, NEJ!

USch vad jag var trött idag på morgonen :/ somnade på bussen jätte snabbt och vakande nästan precis vid skolan, skönt! Hade redovisning på naturen idag, och de gick bra :) Åkte hem med samma buss som Julia, kuligt, de va pirrigt ;) Sen gick jag och köpte blonderings medel, skulle fixa min fula fräg som ag hade gjort igår, men de blev ingen skillnad, höll på att dö :/ Så pappa fick snällt köra upp mig till hylte så att jag kunde köpa färg :) Så nu är jag brunett igen, va inte ens blond (organge) i ett dygn! haha!
Egentligen borde jag nog plugga på teorin, men de är så satans jobbigt att plugga, känns som att jag kan de, men tror inte det, ska iaf sitta på körskolan nån timme innan uppskrivningen! Vill verkligen klara de! :/ Vorde väldans skönt iaf!

Julia jag tror också att de va bra att vi va "ifrån" varandra ett tag! Känns verkligen så bra det här just nu! Kommer aldrig att sluta vara din vän, lovar :)
Älskar dig!

Sen min lilla Sara som snart blir stor, iaf ett år äldre om några dagar! Vad önskar du dig?!  Får se vad jag hittar på!

Bättre!

Nu känns allt mycket bättre, tur för annars vet jag att jag inte hade pluggat nått på teorin ikväll, är så nervös,tänk om jag kuggar, usch så jobbigt :/ Håller på med projekt och företagande nú, inte så kul, men slutar om 10 min :) Går till tjugo i fem idag, kan de blir värre?! haha..


:(:(

Vaknade vid kvart i sex idag, bara upp och duscha, jobbigt att gå upp tidigt :/  Kände från början att detta inte var någon bra dag :( Hatar såna gär dagar, har inte haft en sån här på dag på jätte länge, sedan Nickolina sa till mig att hon alltid går in till mig innan hon går och lägger sig, för att hon tror att jag ska ta självmord (!) aldrig, hur dåligt jag än mår skulle jag aldrig  göra så mot de jag älskar! De var nån månad sedan nu!
Så när vi skulle ta mat kom min mentor fram till mig och sa att jag hade jätte mycket frånvaro, och att jag skulle gå till rekton och prata med henne, så efter jag hade ätit satt jag utanför hennes rum, skit nervös, vas skulle hon säga?!? Så kom jag in så frågade hon varför jag had eås mycket frånvaro, så sa jag som det va att jag hade varit mycket sjuk, typ varannan vecka, typ 40 graders feber och halsfluss, så sa hon att hon inte skulle dra bort studiebidraget, för jag kan ju inte hjälpa att jag blir sjuk, men om jag blev sjuk igen nu snarast, skulle jag gå till skolsköterskan och så skulle de kolla på mig (!) usch vad jobbigt! Efter det har allt kännts skit :( Bara jag tänkte lite på nått så känns det att jag ska börja stor lipa, as jobbigt! Allt blir ju inte bättre av att vi åker om 18 dagar och jag kan ju glömma att jag får ledigt, vad ska jag ta mig till?!?

Julia tack för att du finns för mig! Är så glad att vi har hittat tillbaka varandra på samma sätt igen! Älskar dig!


Pluggdag!

Vaknade vid tolv idag gött :) Ska bara plugga idag så himla tråkigt men det behövs, säger att man alltid ska göra det på loven men så sitter man här sista dagen och tror att man kan göra allt :/
Är så grymt besviken på vissa personer :( aja, sånt är livet!!!!!

Julia du är bäst :)

Lite av veckan!

Torsdag: Kom hem vid tolv, duschade och så, sen följde jag med mormor till hylte för att handla, så ringer Julia och säger att jag ska åka hem till henne efter att vi har handlat, så de gjorde jag, va där hemma lite själv, haha, läste min Solo och åt mitt godis! Sen fixade vi så att vi fick vara på torulund och festa på påskafton :) Sen sov jag hos Julia igen :)
Fredag: Mamma kom och hämtade mig vid tio, åkte hem och slappade lite, sedan vid tre åkte jag och Sara till ägga, de va trevligt men mina knän protesterade ett tag :/ Käkade pizza och skjutsade på cykel, haha! Åkte hem vid tolv
Lördag: Pappa väckte mig halv tio, usch vad tidigt :/ åt påskfrukost med farmor och farfar :) sedan åkte jag ohc pappa upp till hylte för att hämtade mammas medicin, sedan kollade vi på film och sen kom Julia,, började göra ossiordning vid 5, var färdiga vid 7 så mamma körde oss ner! Hade de skit kul tills några oinbjudna kom och förstörde vår kväll :/ Tack så jävla mycket!!! Gick hem vid halv ett, somnade inte förrens vid halv sex tror jag, haha, "varför ska jag ligga på golvet?!"  "för att du är minst!" "akta så att du inte ramlar ner ifrån madrassen" haha!
Söndag: Julia och Jontana kom och hämtade mig vid elva idag, städade och plockade iordning på tre kvart, så de va inte så mycket att städa, skönt! Sedan har jag bara sovit :) Nu ska jag ner och kolla på mitt söndags program, Bingolotto!!

Julia!

Skulle åka till Julia igår med kvart i fyra bussen, kom ut på vår väg och då kom bussen, så de va bara att gå in igen och vänta 20 min på den andra! Gjorde la inte för mycket igår, haha, va nervösa som fasiken, men fick ett glädjande besked :) Kollade på tv och satt vid datorn hela kvällen!
Vakande vid halv tio idag, och vid halv tolv körde de mig hem när de skulle i till stan! Sandra ringde och sa att de inte blev nått, kunde de inte ha sagt det från början då?! Åhh blir så sur på sånt, men vi ska iaf vara här hemma på påskafton! Jag och Julia


Natt

Sitter här nu och kollar runt i andras bloggar, är beroende av det, kollar jämt timme ut och timme in, de är ju skit kul :D
Här inne på Nickolinas rum 'är det ungefär 50grader och jag håller på att svettas ihjäl hur kan 4 personer göra så att det stiger till denna temperatur?! haha..
Borde nog egentligen sova nu, är jätte trött, men jag sitter nog kvar ett tag till!

ÄckelBara kolla hur opopulär Gabriela va?! Hon är nog den falskaste och äckligaste människa jag har sett, usch! Som hon beetedde sig emot Samuel, usch!!
Berättade om Muffe innan fär mamma att han kankse skulle in i huset igen, så började jag lipa, haha, över en sån sak?! Asså har nog gått för långt, men han är min stora kärlek, man kan inte mer än bara älska han!


Vår känsla :)

Vakande vid halv tolv idag, så himla gott att sova länge, det älskar jag :) Har baar suttit vid datorn och kollat på tv idag, åhh så många bra program på dagarna :)

Sabina skickade ett sms sen och frågade om jag ville hänga med ut en stund, så vi tog två varv och lite till typ :) Sedan fick jag ett sms av Tobbe som de stod såhär "Jag ser dig, hehe :)" shit vad skraj jag blev, sedan längre ner på smset stod det att han var inne på pizzerian så jag och Sabina gick in och snackade med han :D
Sen hem och kolla på BB, Muffe ska nog få komma in i huset igen, de håller på att bestämma de nu :)MuffeSen jag jag och mamma en runda med ;)

Rktigt fint väder ute idag, vår :)

Ullared

Igår var det Ullared som gällde, de va svin mycket folk, kö ända upp till vägen :/ Men de tog la 15 min att stå där så det ar inte så farligt! Jag och Sara strosade bara runt där, köpte ett hårspänne, hårsnoddar, pingvinstänger, chips och hörlurar, ja det var la allt haha!
Sedan hängde jag med Sara hem och träffade Erik :) Vi ska gifta oss sen, när han blir längre än mig ska vi gifta oss, han friade till mig när vi var i fjällen förra året :)

Inget att göra!

Har inget att göra så svara på lite frågor :)

Vad är klockan just nu? 00, 17
När gick du upp ur sängen i morse? hmm 11.30
Vad har du ätit idag? fralla och sallad
Vad har du på dig just nu? min gräna Temple tröja och svarta mjukis byxor
Har du städat på ditt rum? hmm nää inte så :/
Dagens händelser? slappat, hälsat på mormor, och mormor nanny
Vad gjorde du igår? hmm slappade, sjuk
Vilken film såg du senast? Dumbo
Den bästa filmen? ladder 49
Hur många fingrar har du? 10
Flyter golfbollar? ingen aning
Var är du just nu? i nickolinas rum (hemma)
Är det någon annan i rummet? nix
Hur många signaler innan du svarar? 2-3
Skiter du ibland i att svara? aa om jag ser att de är försäljare
Har du en bokhylla? nää
Om ja, vad har du i den?
Vilken årstid är bäst? SOMMAR!
Vilken dag är bäst? 11 nov (födelsedag) och midsommarafton
Vad händer i sommar? jobba, skrea
Vad såg du senast på tv? deal or no deal
Favorit program? OC, prison break
Vad köpte du senast? en påse godis ;)
Skall du köpa nåt särskilt inför sommaren? hmm sommar kläder
Veckans roligaste: påsklov
Veckans tråkigaste: pencilin i 10dagar
Veckans dummaste: min halsfluss kom på helt fel tid
Ris, pasta eller potatis? pasta
Hus eller lägenhet? hus
Vara ihop eller singel? hmm beror på
Skid- eller solsemester? sol, men älskar skidor haha, båda
Dusch eller badkar? dusch
Pussar eller kramar? kramr
Vill du ha en snigel på ögat? ne tack!
Tom Cruise är: skådespelare
Vem är den bästa rapparen? ingen aning
Tycker du det är skoj att svara på frågor? nja, ett bra tidsfördriv
Hur mår du? sådär, halsen
Vad är klockan nu? 00,24
Hur lång tid tog det att svara på alla frågor? 7minuter


Mormor Nanny

Idag har det verkligen varit en slapp dag :) Men va ute och gick med mamma innan :) Var inom hos mormor Nanny, hon är verkligen inte bra, pratar om konstiga saker, usch, aja hon är ju iofs rätt gammal men ändå :/ Var hos mormor innan, kom typ nyss hem, hade så himla ont i halsen där blir så torr i munnen av pencilinet, de är skit jobbigt :/

1 timme kvar

Då sitter man framför datorn igen då haha vilket liv man har :) Åt kvälls mat innan, de tog 1 och en halv timme för att få i sig en tallrik med sallad, kan knappt svälja! Sitter iaf nu och försöker äta cheez ringz, min favvo men de går inte heller så bra, haha!
Nästa vecka är det lov, kan de bli skönare eller? Men dessvärre blir det nog mycket plugg :/


En himla timme kvar innan BB börjar, tråkigt att vänta!

Sjuk :/

I onsdags fick jag skit ont i halsen, när vi satt och kollade på OC, så började jag gråta så jävla ont hade jag, så igår gick jag till dokton, kraftig halsfluss :/ jaha, i typ två veckor hade man varit frisk då! Så den mesta tiden har jag kollat på tv och legat under mitt täcke i soffan, idag hr de varit bättre :D skönt!


Sara och jag har en plan inför påskolvet :) Hoppas bara att det går att fixa, för det skulle vara skit kul :D

Mormor

Sjal Den här sjalen fiskade jag upp i mormors gaderob, så den tog jag med mig hem ;) Den va lite små mysig, haha!

Först var vi på kyrkogården, tog bort lite gammalt där och satt en fin blomma där :D  Sen köpte vi lite kakor på bageriet, sedan hem till henne plocade undan lite tidningar, hängde upp ett ljus i fönstret oc fikade, kom nyss hem, så nu är de plugg som gäller :/


BB om två timmar typ :) Go Jessica go Jessica ;)


Nya Skor

Skor
                                       Idag har jag köpte nya skor <---- tror iaf att jag ska behålla de! Har alltid beslutsångest när jag köper något :/
När jag vaknade idag hade så ont i halsen har nästan inte kunnat äta nått, men när jag kom en tog jag en ipren, och te, så nu är de lite bättre :) Kan iaf svälja!
Blev inget med att hänga med mormor till FBG idag hon skulle dit nästa vecka! Men hon ska hämta mig om en kvart, ska til kyrkogården och sen ska vi hem till henne, skulle hjälpa henne med en sak :D



Hmm...!!??

Usch, gillar inte denna magiska känsla, vill inte veta av den, de är en onödig tanke,har hållt mig så länge men de är inte lätt :/ Aja, men de finns inget att göra åt de!! Vill bara att den ska försvinna, fast de är ju egentligen en sån här känsla man vill ha, men när man vet att de är helt kasst att tänka den känns den helt fel :/


Mormor ringde innan och frågade om jag ville hänga med till Fbg, de hade hänt något med hennes bil, så jag får köra lite, positivt :D
Jag och mamma skulle kolla på nån film på tv4 film, (kassa filmer där) de va nog den sämsta film jag har sett, haha!


Livet!

Hotellet Om ca en månad befinner sig Jag, Sabina, Hanna, Lollo, Hullten och Madde där, ska bli så himla kul :) Och lite brun hoppas man på med, för just för tillfället är jag rätt blek :/


Jag och Julia Jag och Julia vi hör ihop :) Vi har alltid så skoj och både är lite små kära i Muffe
 men vem är inte det?! Haha, på tal om Muffe är det snart BB :)

Idag

Åkte in med elva bussen till stan, gick där lite och blev kör i ett par skor, men de fanns inte i min storlek :/ Började skolan halv ett och slutade tre va en riktig slapp dag :D Sen när jag kom hem har jag bara pluggat på teorin :/

Ikväll

Pappa  Vi skulle börja kolla på Big Brother, så gick jag ner, så låg pappa i soffan, så såg jag hur han verkade helt konstig och började tugga, så frågade jag han hur han mådde, och han bara "skit" han har aldrig snackat innan när han får känningar så mamma sprang till skafferiet och hämtade honung och jag mjölk, så tog vi prov på han så hade han 1,8, usch, blir alltid så orolig när han får sånt, filmade han så att han ska få se hur han ser ut när han får sånt, kul att kolla på efteråt, han säger en massa kul!

Nu till BB, hatar verkligen Gabbi usch fy och blä, men tacka vet jag Jessica  hon ska verkligen VINNA !!!!  Och Muffe var ju gäst på BB live igår, de är min dröm just nu att han ska få komma tillbaka, men drömma går ju, haha!

Nu ska jag snart sova, trött som bara den, börjar halv ett imorgon, kan de bli bättre :)


Första inlägget!

Emilia          Jaha detta är då mitt första inlägg här, gjorde bloggen för ett tag sedan, men inte användt den :/ haha!