Onsdag!

Ligger nu här i min säng och ska sova två timmar, sedan blir det att städa övervåningen en stund!
Idahg när klockan ringde trodde jag inte att de va sant, ville ju sova mer, va dödstrött, har inte sovit in de jag missade i helgen, haha, ska därför lägga mig tidigt idag, hm om de går iaf, haha, och se på min sovmorgon på fredag ska jag sova länge :D
Ha en bra dag!

Gillar du grönsaker?

Somnade snabbt igår, skönt :) Sedan vaknade jag två ggr inatt, så skönt att kolla på klockan och veta att man kan sova nån timme till :D haha! Kvart i sju gick jag upp, allt va så vanligt, körde till skolan idag, sedan hem, fixa lite med tvätten och sen va de träning som gäller, arobic och mage rygg :) Och catrin va med, min sockertopp :) haha! Sedan glömde jag mina skor, men Catrin tog med sig dom till mig :)
Åh köpte sen nudlar, mm så gott, städade jag hela nedervåningen, så kör jag övervåningen imorgon, gött :D Har skit ont i huvudet, jobbigt, är nog trött, men de hindrar inte mig, ska hem till Bella snart, så ska vi gå lite och sen hem till henne :)

Nu ska Yvonne och barnen åka upp till frognesetern och sedan åkia pulka ner, vill med, haha, men ska bli veckan, hah!a! man åker skit långt! :D

Idag när vi satt och åt middag frågade Henrik Maren "Gillar du grönsaker" och så svarade Maren" A de gör jag, gör du?"  "Nä, men jag gillar choklad" haha! Han är bara för söt!

Nä nu går min t-bana om 10 min!


God natt!

Nu ska jag sova, är grymt trött, eller först ska jag ligga och lyssna lite på ipoden, sen ska jag sova!

Om 3 veckor är Nickolina här!!     Älskar Dig Mest!!   ♥

Måndag!

Idag har de varit himla najs, plockat lite och sovit en timme, duschade, kollade på sjunde himmlen, sedan gick jag och hämtade barnen, hem och åt, sedna hämta Henrik på barnkalas, åh jag fick en himla bra syn, mm, lite prat med, hur kan man vara så söt?! haha!  Och nu är jag hemma!! Ikväll blir de mys med mig själv!
Imorogn ska jag hem till Bella :D  KSa bli najs!

Lördagskväll/Söndag

Lördagskväll:
Besök fick vi av två stockhomare, satt och snackade och hade bra, tills föräldrarna kom hem, de tyckte inte att de skulle vara okända människor hemma, så vi fick gå med dom till natt bussen, ingen aning om vart den gick eller nått, haha, men vi gick och gick och tillslit hittade vi dit och sa hejdå :/ Sedan gå hela vägen hem igen, haha, va inne vid halv fyra eller nått, så denna helgen har de blivit 11timmars sömn, haha!

Söndag: Vi vakande vid halv elva, så gjorde vi oss iordning och åkte in till stan, för att Tina skulle åka hem med bussen, :( så sorgligt, kommer saknar ihjäl mig, men snart kommer hon upp igen :) Efter jag hade sagt hejdå till henne så åkte jag hem till Catrin, så var vi ute och gick några timmar eller nått, hur mysigt som helst, våra söndagspromenader som vi gör :) Sen blev de lite mat och sen film :)
"jag känner igen dig" haha!
Sen hem och sova!!

Oslagbar helg, helt underbar!!!


Vilken kväll!!! :)

Hämtade Tina vid bussen igår, och den va en halv timme försenad, men de gjorde ju inget för där på satt Tina :D Hon hade träffat en bästis på bussen, en 12åing, haha! :P
Åkte hem till mig, slappade lite, gick till affären och sen va de att göra iordning sig :) drack vin och lyssnade på musik och hade mysigt :D Sen vid tolv åkte vi in till stan, inte för stadiga på benen, jag ramlade av alt de va så halt nerförbacken, haha och satte mig på rumpan!
Inne i stan träffade vi några idioter, som sa att de skulle till samma ställe som oss så att vi kunde ta en taxi med dom, men dom jävlarna kan ju ta sig i röven eller nått, IDIOTER! Åkte sen tillbaka till stan, visste inte vart vi var så frågade några killar, himla trevliga stockholmare, så hängade med på fest, satt där i soffan ocg myste alla och sjöng, vid sex gick vi hem till dom, var där till nio idag på morgonen, och jag va inte ens trött, hälsade på Catrin sen, haha, vadå luffare?! :P haha, sen blev de lite mat på burger king, har aldrig köpt mat 9 på morgonen, "Så du är uppe med morgon tuppen?" haha helt över trötta, haha! Snackade med nån konstig filur på trikken sen, "Låt mig gissa du kommer ifrån jönköping"  "JA"  "Va? är du därifrån? skojade bara, norrmän säger att alla som är dumma i huvdet kommer därifrån," hahaha!!!
Somnade 10 idag på morgonen,och sov till tre, sen har vi baar slappat och käkat :)
Kankse får besök ikväll?! :D Vem vet?!!

De var en oförglömmig kväll!!!

Fredag!

Nu ska jag sova lite, ställde klockan på halv elva, haha, då ska jag kolla på da vince koden, sen blir de slapp och dusch och sånt, sen såklart sjunde himmlen och sen bär de av till Oslo S för lite shopping kankse, ska köpa mig ett skärp, hm får de om jag kan hitta ett sånt jag har bildat upp i huvudet, sen blir de hälsning på Catrin, eller de blir de nog först, haha, sen kommer TINA, åh vad najs de kommer bli!!

Ha de bra!

God natt!

Efter sjunde himmlen blev de snabb sminkning och plattning av håret, sen körde jag ner till majorstuen med den stora bilen för att hämta Bella! Sen hänmtade vi barnen, och de gick bra, sedan hem, Kasper snodde bellas kaka hon hade med till mig och jag blev skit sur och arg på han, så tog de med Trond när han kom hem, inte kul för Kasper men han måste lära sig, gjorde sedan soppan, mm så gott de blev! Jaha, och vart hamnde jag och Bella sen då?! Vid datorn, haha, ovanligt, nää inte så, men vo raggar ju :P hahaha! Sen blev de mindre kul, men inget man skriver om, Bella åkte hem och ja, vad gjorde jag?! Jo jag tömde diskmaskinen och sedan gjorde jag nått fantastikt kul, jo jag.....................satte mig vid datorn,  hm de är ju beroendre framkallande., de är jobbigt! Fastnar bara vid en massa bra bloggar, så sitter jag här och skriver en as trist själv, ja, så är de, haha!
Nä men om jag ska ta och sova nu! Jobbar bara på morgonen imorgon, och resten av tiden ska jag slappa, och kankse åka in tidigare och shoppa nåt?! En mössa skulle jag behöva för här är de jävla kallt, sen ska jag ju hälsa på Catrin på jobbet, men hon jobbar ju på Oslo S, så allt är i närheten, affärerna, Catrins jobb och där Tina kommer med bussen, 3 flugor i en smäll, JA!!

Nickolina, dig saknar jag så de gör ont! Men snart ses vi 19-25 feb :D

God natt folkens!!

Tordag!

Igår kväll bokade jag Tinas resa hit, himla tur att jag hade pengar på mitt svenska bankonto så att jag kunde betala den ;) Så imorgon ( de låter helt sjukt att säga imorgon, men iaf) kommer hon hit 16.25 ska bussen vara på Oslo S :) Åh de ska bli så kul att träffas, hann ju inte säga hejdå sist, de va väldigt hastigt!
Idag vaknade jag halv sju, gick upp käkade frulle, drack as mycke kaffe, körde barnen till barnhagen och skolan och sedan handla, sen hem, hade as ont i magen, trodde att jag skulle spy, så jag sov en halv timme, och de böev lite bättre, sedan städade jag och nu ligger jag här och slappar! :) Om en timmer börjar sjunde himmlen :) Då blir de mozarella pizza, mm är beroende, men de va ett tag sen jag åt den nu!  Sen ikväll blir de blomkåls och brokoli soppa, de är med himla gott, skönt med soppa när de är så här kallt, de gjorde riktgit ont i ansiktet att vara ute idag, gick från bilen och barnhagen, ucsh så kallt, tur att vi slapp gå idag!
Ska jobba ikväll, men Bella kommer och gör mig sällskap :)

Kommer hit!

TINA KOMMER TILL OSLO!  Kan inte fatta de, de känns helt konstigt, men kul ska de bli! Synd bara att inte Sara ska med :/ Men nästa gång kankse?! :D


:D

Sjunde himmlen nu! Jag ska njuta, detta är de bästa på hela dagen! :)


Onsdag!

Haha, igår kväll va kul :) La mig i sängen vid sex, käkade lite sushi, mm så got! Sedan kollade jag på hajar som hajar och käkade ahlgrens bilar :) Sen ringde Tina, och då blev jag bombaderad på msn, haha, vhoklad med daim, flygplanet i garaget, terapi för 10 NOK i timmen, och tönten! Mitt i alltihopa skulle jag skriva en jobbansökan, min hjärna hade splittrats haha!
Idag när jag vaknade hade jag ont i halsen igen :/ Fuck! Men de blir träning iaf idag! Är hemma med Kamilla, Joakim och Henrik idag, rätt soft!
Imorgon kommer Bella hit :) Najs!
Och jag hoppas verkligen att Tina ska komma hit till helgen! Hade gärna velat att Sara med skulle hänga med, men hon kommer hon med snart hoppas jag!! <3

Ha en bra dag!

Ska lägga in lite mer bilder på bilddagboken nu :)

Helgen?! :)

Kankse att detta kan bli en oförglömlig helg?! :) Hoppas på de bästa iaf :D Nu ska jag se på "hajar som hajar" och käka ahlgrens bilar :)

Sara och Tina ni betyder mest!! <3

Väntans tider!

Jag har tråkigt, väntar på ett svar!! De är jobbigt att bara gå ovh vänta!!!!

Tisdag!

Söndag: Vaknade runt tolv, gött, fast kunde inte somna förens halv fem, låg ute i Catrins soffa och en av tjejerna hon bor med kom hem sent och höll på att leva en massa, haha, käkade frulle, jag gjordle havregrynsgröt, de va smaskens :) haha, sedan gick vi en runda, rätt länge och jävla vad snö de va! :) Kollade på film medans Catrins tränade, va inte frisk, sen  gjorde vi linssoppa som också var god sedan va de dags för mig att åka hem, när jag kom hem snackade jag lite med mamma i telen och kollade lite på polarexpressen!

Måndag: Vaknade som vanligt, gick med barnen till skolan, drog Henrik i pulkan, han va själaglad hela vägen till barnhagen, gick hem sov lite, vaknade halv tolv för att mamma ringde och snackade med mig, vi bestämde att jag skulle sluta jobba här dagen före midsommarafton, så då kommer hon och Hampe och hämtar mig och mina saker :) Hm, gick ner till affären köpte lite mat, gjorde nudlar, mm så gott, fixade sedan min kalender :) Gick och hämtade barnen, hem och laga biff, potatis och sås, mm så gott de va! Slappade lite, och sendan gick jag och tränade core puls:) sen hem, snackade med Tina :) Min ängel! Sen kollade ja färdigt på polarexpressen!

Idag: Vaknade vart i sex låg och drog mig i en timme, mm så skönt! Gjorde frulle, sedan fick jag reda på att Joakim va sjuk, så jag sa att Henrik med kunde vara hemma så de kunde leka! Så nu sitter de och leker en massa, jag har blvivit  helt täppt i näsan och så har jag lagt in bilder i bilddagboken :D

Lördag (sjuk)

Igår vaknade jag halv tolv, hur gptt va inte de då?! :) Satt och käkade frulle så ringde mobilen, så jag skulle gå och hämta henrik i barnhagen för att han hade ont i magen, när jag kom dit va han helt borta, man kunde inte snacka till han och han sa ingenting, de trodde att han hade fått en hjärnskakning, så jag kunde ju inte gå med han hem, så fick sitta och vänta på trond, så kom han så väntade vi lite och sedan hem, de blev bara bätttre och bättre med han som tur var :) Sen blev de sjunde himmlen och hämtade barnen efter de, sedan kom Bella, raggning, haha! Åkte sen in till Catrin, följde Bella en bit! Jag och Catrin gick och handlade,  de böev de vanliga, haha, men gott som bara den blev de :) Satt och kollade på kvateret skatan och sen kom,  malin, malin, linnea och maria, så kul, satt och snackade och jag kände mig som värsta blondinen, haha, sen gick vi till mcdonalds ocjh käkade mjukglass med massa chokladsås :) mmm!! Sen körde Linnea mig hem :)

När jag vaknade idag hade jag as ont i halsen och feber, men febern har nog gått ner lite nu, har städat lite idag, ska snart duscha, sedan käka lite och sen hem till Catrin :) Ikväll blir de mys, kankse hem till sofia och de :D
Hoppas jag är bra imorgon så de blir träning :D

Nä nu ska jag duscha :D

Ha en bra lördag!!


Lördag (sjuk)

Igår vaknade jag halv tolv, hur gptt va inte de då?! :) Satt och käkade frulle så ringde mobilen, så jag skulle gå och hämta henrik i barnhagen för att han hade ont i magen, när jag kom dit va han helt borta, man kunde inte snacka till han och han sa ingenting, de trodde att han hade fått en hjärnskakning, så jag kunde ju inte gå med han hem, så fick sitta och vänta på trond, så kom han så väntade vi lite och sedan hem, de blev bara bätttre och bättre med han som tur var :) Sen blev de sjunde himmlen och hämtade barnen efter de, sedan kom Bella, raggning, haha! Åkte sen in till Catrin, följde Bella en bit! Jag och Catrin gick och handlade,  de böev de vanliga, haha, men gott som bara den blev de :) Satt och kollade på kvateret skatan och sen kom,  malin, malin, linnea och maria, så kul, satt och snackade och jag kände mig som värsta blondinen, haha, sen gick vi till mcdonalds ocjh käkade mjukglass med massa chokladsås :) mmm!! Sen körde Linnea mig hem :)

När jag vaknade idag hade jag as ont i halsen och feber, men febern har nog gått ner lite nu, har städat lite idag, ska snart duscha, sedan käka lite och sen hem till Catrin :) Ikväll blir de mys, kankse hem till sofia och de :D
Hoppas jag är bra imorgon så de blir träning :D

Nä nu ska jag duscha :D

Ha en bra lördag!!


Nickolina

De här fick jag av min syster nyss:

jag vill hålla dig hårt i min famn. smeka dig ömt o viska ditt namn. Ligga o vila lätt på ditt bröst.Ligga tätt intill o höra din röst. Jag vill vara en fjäril i ditt hår. jag vill vara marken där du går. jag vill vara luften du andas. jag vill vara din sol när morgonen randas. allt detta önskar jag mig, men de jag helst av allt vill vara är :ÄLSKAD AV DIG


Hon är den mest underbaraste personen som finns, hon är nått speciellt!
Min vacka solstråle, kommer aldrig att lämna dig! <3<3

Nickolina

Boxning!

Catrin kom till mig vid två, så kollade vi på sjunde himmlen, och sedan åt vi bröd och drack te, mm så mysigt! Hämtade sedan barnen med bilen, och de gick bra att köra trots snön och isen, sedan hem lagade makaroner och fiskakor, usch så äckligt, så de blev bröd igen för mig och te, haha, åkte hem till catrin hämtade hennes tränings saker och sedan va de boxning som gällde, åh de va såå himla kul ;:D
Sedan skulle jag ta 48 trikken hem, men då åkte den för tidigt och jag fick sitta ute i en halv timme för att vänta på nästa! Fick ju iaf se en pudding medans jag väntade haha!!
Sitter nu här och snackar med Sara, åh vilken sommar de kommer att bli :)

Nu ska jag snart sätta mig och kolla på polarexpressen!! Hoppas att den är bra!!


Torsdag!

Somnade halv åtta igår, men vaknade vid halv tio igen utav att de snackade utanför mitt fönster, HÖGT! Åh jobbigt, så jag satte på datorn lite, sen skulle jag sova igen och då kom en jävla traktor utanför, och skulle skotta bort all snön som har kommit, han va här utanför i 20 min typ och de lät verkligen som han körde inne i mitt rum :S haha! Men somnade iaf sedan, när jag vaknade var jag helt pigg, skönt de! Yvonne och Trond körde Maren och Kasper till skolan och jag och Henrik gick till barnhagen! Sen när jag kom hem började jag städa, blev nyss färdig :) Ska snart gå och duscha, sedan kommer Catrin hit :)
Så najs, och sedan är de boxning :D

Nä nu är de duschen som kallar!!!

Kväll!

Har kollat på halva madagaskar nu, men "bilar" var mycke bättre, haha, ska se färdigt den imorgon, för nu ska jag sova, gött, har lite ont i huvudet, och är as trött så varför vara vaken längre? haha!
Imorgon blir de ryddning och sedan kommer Catrin hit och så blir de boxning på kvällen :) Jihoo!!
Så god natt!!!

Onsdag!

Snackade med mamma och Nickolina igår i telen :) Sen kom Marie hit, så åkte vi hem till henne sedan ner till sats och snackade lite, sedan va de att hälsa på Catrin på jobbet, men hon hade inga rosinbollar, så vi fick gå till 7eleven istället och köpa :) Sedan gick vi runt lite på olso city, massa fina kläder och snart kommer lönen :) haha!
Kom hem vid tio, bäddade ner mig i sängen och kollade på "bilar" himla bra  film :) Och ikväll blir de madagaskar :) haha!
Idag är jag hemma med 3 sjuka barn, och jag känner mig inte heller så bra, ont i hiuvudet som bara den och ont i halsen, skickade ett sms till Bella innan och sa att jag var lite sjuk, så idag och ikväll ska jag bara slappa och lägga mig tidigt! Skönt för en gångs skull!


Tisdag!

Inatt så vaknade jag och fck för mig att sätta sängen emot väggen helt, så hela natten har jag vaknat utav att de har gnislat när jag har rört mig, sängen knakar ju i vanliga fall, men de här ljudet va oehört irriterande, så idag på morgonen när jag gick upp, såg jag att sängen hade rört sig emot ett kontakt uttag, därför gnisslade de, så nu vet jag de och kommer aldrig att göra om de!
De va en vanlig morgon idag, fast jag gick bara med Henrik till barnhagen, Yvonne tog med Kasper och Maren!
Snart ska jag sova som vanligt, mm så gott, längtar redan till klockan är två, då ska jag äta mina tomat mackor dricka te och se på sjunde himmlen, åh så mysigt!


Kväll!

Åh gillar inte de här, allt går upp och ner hela tiden, på trikken ner till träningen, började jag nästan gråta, vet inte varför, sen när jag nästan va utanför sats, stötte jag på Catrin, sedan va de core puls, :) Och efter de va ju på mycke bättre humör :) Åkte hem, åt några mackor med tomat och salt, mm så gott :) Min nya favvis, de slär nästan min mozarella pizza, den är så onyttig, ska sluta äta den nu, bara en gång i månaden, inte 3 ggr i veckan som nu, de är inte bra, så himla onyttigt :(

Nä nu ska jag snart se wallander afrikanen!!

Sara och Tina, trion som aldrig dör ut!!

Måndag!

I lördags ¨kte jag till catrin vid sex, gjorde oss iordning, sedan drack vi vin och kollade färdigt på ice age 2, den är helt klart vår favvis, "to ungkarlar i villmarka" haha!! Sedan kom Marie, så satt vi och snackade, sedan vid tio kom de andra, så kul att träffa alla igen, efter ett tag när alla hade fått i sig lite, började vi spela sanning eller konsekvens med min nya sån kortlek, haha, hur kul som helst, vi kom inte ut förrens efter ett, gick bara ner på bogstadveien, och de söpöregnade, så jag och catrin gick hem, och bytte om till mjukisar och skulle gå till mcdonalds eller burger king halv tre på natten, men de va inte öppet :( s¨vi hade visst varit inne på 7elevn, och sedan på delli för att köpa fryst pizza, mm så gott de va :) Haha, kommer inte ihåg att vi hade legat i catrins säng så den gick sönder, haha, så den kunde vi inte ligga i mer, så vi tog ner en dunn madrass, som ungefär en matta, haha, så lite trångt och hårt va de, men de gjorde inte så mykce, somnade snabbt ändå! "Har du byxer på dig?" haha, nää!!!

vaknade på södagen och mådde bra, de första catrin frågade mig va "vet du hur mycke klockan är?" haha, så den va iaf ett, vi gick upp gjorde vi goda röra med coscos denna gången, gick ut och utforkade gatorna lite, sedan hem, byta om och gå och träna, va helt slut, sedan hem, lämnade sakerna och sedan på upptäcksfärd, vi gick massa, så mysigt i hade de, kom helt plötsligt till nationalteatern, så gick vi hem, köpa tomat soppa och vitlöksbröd på 7 eleven, åt de och sedan va de film, åkte hem vid tjugo över tio!!

Och nu ligger jag här i min säng som vanligt, ska snart sova lite :=)

Lördag!

Igår gick vi ju till Sofia för att laga vår mat, catrin hade ingen ström, halva majorstuen va utan, så åt vi där och kollade på film och hade de mysigt, va helt säker på att jag hade med min väska till dom, tre ggr kom jag po mig sjäölv att jag hade lämnat den hos catrin, haha! Så åkte jag med 23.48 trikken, kom hem, satte mig vid datron s¨å ringde tina så snacka vi en timme :) Sen sov jag!
Vaknade tolv idag, skönt! Gick upp och har städat i 4 timmar nu, så fint de är här nu :)
Håller just nu på att göra en pizza till mig, sen blir de dusch och sen göra sig iordning och ner till catrin, ska nog vara hos henne ikväll  innan vi ska ut :) Ska bli så kul!

Nä nu ska jag äta lite!

Ha en bra kväll!

hkjhakjd....................

Fredag!

Igår på träning gick de så himla bra, man blir så peppad när nån annan säger att man  är bra :) Sedan gick vi till kiwi för att köpa nötter och nudlar :) sen hem till catrin, åt lite, och sedan fick jag min julklapp, haha, så himla bra :) kollade på ice age 2, och sen måste kollas på norska, haha, men vi orkad einte se hela, kankse blir att vi gör de idag? :D Ska iaf hem till Catrin vid sju :)

Vaknade upp hos catrin vid 10 idag, har säkert vaknat 20 ggr inatt, platta håret, och gjorde oss iordning, gick till oslo s, vilken väg, vi som har krånglat med massa olika vägar innan, haha, gick iaf till trafikanten och fick mitt månadskort till trikken, och har beställt mitt namn kort med, som jag har tappat bort, hm så nu är allt fixat utom att ringa till likningskontoret, de behövde lite mer info om mig, sedan ska allt vara klart, känner mig så stolt att jag har klarat allt helt själv, trodde jag inte för nåt år sedan!
Nä nu är de thats 70s show och sedan kankse sova en halv timme :)

Ha en underbar kväll!!

Boxning!

Catrin kom till mig vid tolv, så ja åt vi en massa, haha, som vanligt, sedan snackade vi och kollade på sjunde himmlen såklart :) sedan gick vi i snöovädret och hä,mtade banrnen och sedan lagade vi mat, potatis kokt torsk och holandesås eller hur de stavas :D haha Tack sara för att du lärade mig de :D, sitter just nu och väntar på att trond ska komma och hämta barnen, sedan ska vi på boxning sen hem till catrin och sova där :) vi ska kolla på ice age 2 :D på norska är den bäst, hahaha!! "stiiiiiiligt" HAHAHA

Sen imorgon ska jag gå till trafikanet för att hämta ut mitt månadskort, så jag kan åka!
Ska kankse ut med tjejerna på lördag :D Skulle vara najs!!

Pusss
Sara och Tina ni betyder så himla mycke!!

Catrin vad skulle jag göra utan dig?! :D

Boxning!

Catrin kom till mig vid tolv, så ja åt vi en massa, haha, som vanligt, sedan snackade vi och kollade på sjunde himmlen såklart :) sedan gick vi i snöovädret och hä,mtade banrnen och sedan lagade vi mat, potatis kokt torsk och holandesås eller hur de stavas :D haha Tack sara för att du lärade mig de :D, sitter just nu och väntar på att trond ska komma och hämta barnen, sedan ska vi på boxning sen hem till catrin och sova där :) vi ska kolla på ice age 2 :D på norska är den bäst, hahaha!! "stiiiiiiligt" HAHAHA

Sen imorgon ska jag gå till trafikanet för att hämta ut mitt månadskort, så jag kan åka!
Ska kankse ut med tjejerna på lördag :D Skulle vara najs!!

Pusss
Sara och Tina ni betyder så himla mycke!!

Catrin vad skulle jag göra utan dig?! :D

Torsdag

Somnade vid nio igår, så himla skönt :D Fast vaknade till en gång vid halv elva, så skönt att kolla på klockan och veta att man får sova många timmar till :) haha, sedan vaknade jag vid halv två utav att trond skrek som bara den, han hade opererat bihålorna igår, så han var helt borta inatt och hade svimmat och grejer! Idag var de en helt vanlig morgon, har gjort iordning här nu, lagt in ny tvätt och allt, ska sova lite nu, och sedan duscha och plocka iordning lite på mitt rum för här ser de för jävligt ut, haha! Sedan kommer catrin hit :) sen ikväll är de nboxning :D

Nä nu ska jag sova lite :)

Onsdag

Vaknade som vanligt idag, va helt seg, körde barnen till skolan, sedan hem va helt slut huvudet dunkade som faan och var skit varm, så jag sov lite och de blev lite bättre, skulle sedan åka in till majorstuen för att ta ut pengar på banken och beställa ett nytt bankomatkort för att mitt är avmagniserat eller nått sånt :/ de tog typ en halv timme innan jag kunde få pakering på gratis pakeringen :/ och sedan på banken va de typ 15 st framför mig, sen åkte jag hem,,så ringde mamma mig, snackade lite med henne, tog ner julsdakerna, kollade på sjunde himmlen såklart :D sedan damsög jag lite, hämtade barnen och åt, och nu ligger jag här i min säng, ska iväg och träna snart, ska bli najs, har inte tränat på länge nu, och imorgon är de boxning med :D

Vad jag saknar Sara och Tina nu, ni är de bästa som finns!!!


Hm vad ska vi göra i helgen? Barnvakt på lördag kväll iaf

Nissen revyn

Åkte ner till Catrin vid 42, så stod hon där och väntrade på mig, tog sedan 19 trikken till nått på b... yrade runt där, och sedan fick vi ett sms att vi var för tidiga :S Så vi gick och handlade nudlar och gick hem till catrin för att äta :) Sedan gå ner till b nått.. yrade runt där och trodde att vi skulle på nån julrevy, haha, men sedan till slut så hittade vi, inte alls vad vi trodde, haha, skolan som vi skulle kolla på hette nissen, asså nissen revyn, och de betyder tomterevy på svenska, haha, så in där och ta våra biljetter vi hade lagt undan, den började vid nio och höll sedan på till kvart över elva, så himla bra de va, satt och skrattade hela tiden, sedan gick vi tillbaka, catrin följde mig till t banan, och nu jag som vanligt här i sängen, haha, ska sova nu hade jag tänkt, undra på henrik är sjuk imorgon eller om jag kan åka och träna, måste till banken och beställa nytt bankomat kort, för mitt är nog avmagniserat, de funkar iaf inte :(

God natt!

Borta? Eller bara slarvig


Skulle ta 27 trikken in till stan, men var tvungen att leta upp min ipod först, shit har sprungit runt här som värsta galningen, haha, men sen kom jag på var jag hade lagt den i den röda jackan jag hade igår, åhh, så nu missade jag trikken bara för de och får vänta till den som går 42, hoppas att de går bra för catrin :D

ipod

Tisdag

Vaknade vid kvart över sex, låg och halv sov lite till tjugo i 7, gick upp väckte barnen, körde de till skolan, sedan hem, sov lite, städade, duschade och åt, och kollade naturligtsvis på sjunde himmlen :D
Ska åka och handla nu och sedan hämta maren och henrik!
Ska med på julrevyn eller va de nu va ikväll, så halv sju ska jag åka in och möta Catrin, tror att de började nio eller nått sånt. :D Ska bli kul och se hur de har blivit i Catrins lägenhet nu, sist vi var där va de ju bara massa resväskor, haha!

Nä nu ska jag kila :)

Norge igen

20års festen var hur kul som helst :D När mamma kom och hämtade oss vid halv två så åkte vi hem till nicco och satt där och lyssnade på musik och så, sedan körde han oss hem, sedan körde pappa och hampe upp mig hit till norge igår, så käkade vi lite mat och kollade på film, och sov sedan, de va så jobbigt idag när de skulle åka, har gråtit så mycke hela dagen, har varit i en dvala, helt sjukt, men sedan blev de bättre :D Sedan kom ju Catrin med ju, var så skönt att träffa henne när jag inte mådde så bra! Imorgon ska jag kankse hänga med catrin och hennes jobbakompis och några av hennes kompisar på nån julrevy eller nått sånt.

Ligger och kollar lite på wallander, rätt så bra! :D

Lägger in några bilder från nyår med :D


Hemma

De har hänt mycke sen sist jag skrev, har inte riktgit haft tid att blogga när jag har varit hemma!
Varit en hel del med Sara, sedan har tina varit här med, har varit med om en himla kul nyårsafton, mysig julafton och  massa mysstunder med Sara! har spelat en hel del uno med, haha! Idag har de varit en rikgit slapp dag, skönt :)
På lördag är de 20 årsfest, och de ska blihimla kul :D Sen poå söndag åker jag tillbaka till norge, pappa ska köra mig dit :D Skönt att slippa bussen!
Nu ska jag sner och mysa lite med mamma :D

Puss