Onsdag!

Vaknade idag pigg, gött har inte gjort de på ett tag, jag och henrik va sist som vanligt, men de är mysigt, kom på precis innan vi skulle gp att han skulle ha med varm kakao, så de fick vi gå upp och göra, sedan va de pulka åkning till barnhagen som gällde :D
Sen gick jag hem, slappade, sov fast jag inte va trött, rätt onödigt, men men, aa sedan handlade jag, tvättade och strök skjortor, de är nog min nya passion, seriöst, haha, gjorde tortillas rullar i ungen och kollade på sjunde himmlen, och är fortfarande mätt efter de haha, men så himla gott de va :D
Kom nyss hem ifrån Marie, hon skulle vara barnvakt så jag joinade henne :D Vi såg på "the gurdian" eller hur de nu stavas, helt sjukt bra film, lipade i slutet :(

Fick igång min ipod idag iaf, haha, trodde att de va värsta felet på den, men igår när jag stängade av den så satte jag nog inte på hold, så bara man rör nån knapp sätts den igång, och de va nog de som hade hänt, för jag satte in den i datorn för att se om den funkade då, och då laddade den, och de va inget batteri kvar, haha, aja är nog inte så tekninsk som jag tror hahah!!!

Nu ska jag sova, för imorgo blir de lite städning och bakning!!

Tisdag!

 Var himla trött idag på morgonen, uscha, men de gick bra iaf, morgonen gick som vanligt, sist och segast är jag och henrik, men de är gött att slappa, vi tog iaf pulkan till barnhagen som vanligt, och hade de kul :D Sedan hem, höra av sig till Bella och säga att vi inte kunde ses för att jag var tvungen att stanna hemma med kamilla och joakim, men efter att trond hade hämtat dom stannade han hemma, de va inte alls bra med dom, de sov hela tiden, aja, så jag slappade bara, hämtade maren, kasper och henrik, gjorde pannkakor till henrik och kasper, maren skulle på kalas och jag åt upp korvstroganoffen sen igår! Sen ringde Marie, så vi åkte ner och tränade, hon gick på spinningen och jag på mage rygg, sedan va de solning för mig, gött!

Är inte så trött, ska bara chilla lite sedan se om jag kan somna, haha!


Söndag/Måndag!

Haha, lördags var en himla galen och rolig kväll, gick dock och la mig tidigast, haha, eller fyra på natten, stupade in på catrins rum, klockan fem kom nickolina och gjorde mig sällskap, haha, vaknade klockan tio utav att klockan ringde, usch, så tog vi t banan 18 över,  när vi kom hem slappade vi bara, haha, sedan va de att vinka nickolina hejdå :( Sen hem till catrin, va ute och gick, vi va de osnyggaste på hela karl johan, så kom de fram en kille och började snacka engelska med oss för att han ville att vi skulle vara med i nån intevju inne på fridays (ett krog) haha, så där gick vi in helt bakis och i våra mysisar, hhaha, sen gick vi hem och catrin åkte och tränade, fattade inte hur hon pallade de, haha, men iaf, så jag åkte hem snackade lite med mamma och hade tänkt lägga mig tidigt, men då ringde malin och tyckte att vi skulle ses, så jag ringde catrin och en halvtimme senare satt jag på t banan till catrin, mötte malin vid mcdonalds, så gicki vi till catrin, där marie också va, så käkade vi lite, och snackade en massa om allt, gid vad jag kommer sakna alla sedan när alla ska flytta hem sen :( aja, gick sedan och köpte godis och skulel kolla på film, halv elva orkade vi inte mer och åkte hem,  skön söndag!

Gud vad jag var trött i dag på morgonen, haha, och de va ju inte lite stökigt här hemma, haha, jag och henrik segade som bara den, sedan tog vi pulkan och åkte till barnhagen, sedan hem, läste lite ur  magdalena graafs bok, så bra, sen sov jag en timme, sen va de städning i några timmar, hämtade barnen, käkade och sen så läste jag ut boken :D Har nyss kollat på plus på ettan, hahah, de är fan pensionärs varning, men de är bra!

Nu är de nog dags att sova för mig, så sjukt trött!!

emlia och catrin

emlia och catrin


Ikväll har de va´rit party, ´haha, klättrade över ett staket för att vi skulle in, haha men vi pallade inte, så vi skulle gå hem till catrin s stannade vi vid slottet vid ´nån is staty för att kolla haha, snackade med vakten haha, trodde inte att han fick snacka med nån men de fick han, hahahah!!! Ha de så bra, sov gott!!! hahaha, nu sitter vi hemma hos catrin och snackar, efterfest, hahaaha!!!!


Lite av veckan!

I onsdags, hm vi slappade bara åkte in och käkade på burger king, hälsade på Catrin på jobbet, aa och sen passade vi barnen på kvällen, soft!

Igår skulle jag jobba mellan 16-19 så vi sov länge, slappade hela dagen, var nere i affären och köpte godis, sen när jag jobbade bakade vi bröd och matbullar, käkade mat och så, Bella kom med och sen när föräldrarna kom hem, gick vi ut och skulle fåp bort den fast frusna snowracern, haha, tre spannar skållhett vatten löste den saken, och sedan bar de iväg på t.banan och backen, sjukt kul va de, men prinsessan vann tyvärr inte, de såg så ut ett tag, men sedan var min snowracer lite seg, haha!

Idag började jag jobba halv tio, ska snart sluta och då ska vi ut och åka igen, jag och Nickolina :D haha :D Sedan ikväll blir de bio, blood dimond :D Blir nog bra :D

Städade moitt rum innan med, de behövdes verkligen, haha, men nu är de fint och doftar vanlij från alla mina doftljus :D

Älskar min syster!!

Tisdag!


I söndags var vi först och käkade på resturang, mm sallads buffe, så himla gott de va :D Sedan va de att skynda sig till bion, kollade på "jakten på lycka" himla bra film!

Igår var jag hos frisören, klippte lite och färgade håret, men ingen förändring från innan :D Blev lite försenad, men Nickolina satt snällt och väntade på mig på Oslo S :) Åkte hem och hämtade barnen och så, mycke slappt, snackade med mamma och kollade på saltön och somnade nio :D

Idag så fick jag gå upp och väcka barnen och köra de till barnhagen och sfo, sedan hem och sova lite :D Sen va de städning som gällde för mig medans Nickolina var datanörd, sjunde himmlen kollade vi med på, de kan inte missas ;) Efter att jag hade slutat så åkte vi in till stan, hälsade på Bella och drack latte ocg varm choklad :D Gick lite och kollade i affärer köpte godis, som vi åt upp på vägen hem, så jävlans dyrt :S
Sen när vi kom hem har vi legat och kollat på så ska de låta och rea och nu ska jag beställa biljetter hem den 15-19 mars :D Jag fick ledigt!!!!


Lite av helgen!

Igår: Vakande runt kvart i åtta käkade lite frulle och plockade iordning här hemma, sedan gick jag till barnhagen och jobbade :D Mycke trvevligt!! Hämtade Sedan Kasper och två kompisar till han, och sen till Henriks barnhage för att hämta han! Efter att jag hade slutat slöade jag lite och ¨åkte in till oslo city för att hämta catrin från jobbet, vi gick hem till henne, eller först handlade vi, och sen hem till henne, gjorde bakad potatis och tzarziki, mm så gott de blev, och shit vad mätta vi blev! Snackade lite med mammsen och Hampe :D Åkte sen in för att möta Catrins mamma och bror :) Sen åkte jag hem och sov!

Idag: Vaknade hav mig själv halv tio, de tillhör ovanligheterna att vakna så tidigt, haha, gick iaf upp käkade lite frukost och städade barnens rum, sen kom Yvonne hem och jag började göra mig iordning ch åkte in till stan för att möta upp catrin och de, gick på stan några timmar, käkade sedan på en resturang, hur mysigt och trevligt som heslt va de :D haha, sen va de dags att gå hem till catrin för att visa hur hon bodde, haha, har nog inte skrattat så mycke på väldigt länge " ska bara hämta lite vatten, köket är där va?" haha, "de här är ditt rum va?" haha, himla kul va de iaf :D Vid tio i nio åkte jag hem, och just nu har jag käkat en massa godis /de blir träning imorgin :P) och har ont i magen för de och så kollar jag på film, fast nu är de nyheter, himlans trevlig dag!
Snart kommer Nickolina hit, min älskade sis <3


Träning!

Kom nyss hem ifrån träningen nu, skönt, och så jävla kul, "åh jag är så glad att se dig" haha!!
Men de gick bra idag, trodde inte att jag skulle palla så mycke, efter som att jag har varit sjuk, men vilken energi jag hade, hade kunnat ta ett pass till, haha! Sen ringde mamma, så snackade jag med henne om allt och så, och om den där saken med ;)
Satt sedan på trikken och läste boken, jag lånade av bella, mycke bra! :)
Imorgon ska jag jobba på barnhagen, ska sedan jobba lite hemma, och sen ska jag hämta Catrin, så ska vi åka hem till henne och laga mat, tror att vi bestämmde bakad potatis, tzatziki och sallad mm vilken lyx, annars brukar de bli nudlar för min del hos henne, haha! :P

Nu ska jag snart läsa lite till, och sedan sova!!

Torsdag!

Hejsan hoppsan lillebror, haha snor saras, men va faan! hhaa
mår fortfarande inte bra, och de känns piss, aja, har iaf tre saker att se fram emot, men den ena är hemlig, bara nickolina och mamma som får veta :D än så länge!! Fast de vet inte heller om de nu, haha! Men de ska få reda på de idag!!

Jag håller alla två tummar jag har för att de ska fixa nån som kan passa barnen när jag vill hem den 15-19mars, hoppas hopppas hoppas, men n¨ån måste de ju finnas!!
Idag är de en dag mindre till måndag, till min älskade syster kommer!!!

Igår vad de mys hemma hos Bella med ostbågar, vindruvor och bonaqua, mm så lite nyttiga va vi allt, haha! Så de va en bra alla hjärtans dag! :D

Ikväll ska jag få träffa Catrin :D De blir boxning ikväll, wiho, behöver jag nu, slå ut all irritation!!!

Hoppas att dagen blir bra!

Inte bättre! Onsdag!

Den här dagen känns inte heller bra, så jobbigt, varför kan inte livet vara bra hela tiden?! Men jag ska upp på toppen igen, de är där jag trivs som bäst, ska klara varje hinder, jag ska fan inte ge mig!
Ringde farmor innan och sa grattis, och så snackade jag med farfar också, åh den bästa, både började nästan gråta när vi skulle lägga på, älskade farmor och farfar!
Jaha, livet blev ännu surare idag när jag ska köra Kasper till Yvonne och fet missar sjunde himmlen, åhh!!
Nåt posetivt är ju iaf att jag ska hem till Bella ikväll, vi ska se på film och mysa, de är ju trots allt alla hjärtans dag! Fick ett sms av mamma nyss, älskade!
Har nog kommit på att jag saknar alla där hemma så himla mycke, såna där små saker som händer där hemma som ingen märker bara för att de alltid är så, de saknar dig, att bara få tänka på sig sjävl några dagar, asså om jag inte får ledigt då när jag vill åka hem, jag vet inte vad jag gör, kommer bli helt knäckt, märker de inte att jag inte mår bra! Mår rent ut sagt skit, verkligen skit just nu, de blir ju inte bättre av att allaska hem, verkligen alla, aa utom min älskade Catrin som ska få besök av hennes mamma och bror, men man vill ju inte vara iväg och hänga med de hela helgen, nä då måste jag vara här hemma där jag minst av allt vill vara just nu!!
Ska man kankse gå ner och duscha lite? Eller först måste jag nog plcoka in kläderna i gaderoberna, mm de får bli först!

Ha en bra alla-♥-dag!

Inte så bra!

Är inte riktigt på humör, Sara kan inte komma hit den helgen vi hade planerat, för familjen här surar, åh, aja, och sen när jag ska att jag ville åka hem mellan den 15-19 mars, så skulle hon kolla på de och de om de kan fixa nån barnvakt när de ska på nån tävling, för faan tänk på mig! De är iaf skönt att Nickolina ska komma hit en vecka, min älskade syster, ska göra allt för henne den veckan, de är bara 6 dagar kvar tills hon kommer, jag har börjat nedräkningen!
Hittade iaf den ena snowracern som hade varit borta, tur de, sen ville jag ju köpa en ny, eftersom den andra blev stulen när jag hade den, men så sa de att jag kunde jobba av de istället, skönt de!
Hm idag har jag bara städat, och sovit lite, vilken dröm, haha!
Nåt posetivt är ju iaf att på fredag får jag mina pengar från barnhagen, sen ska jag jobba på fredag och den 2 mars, för Sara ska ju inte komma då :( Men jag tjänar iaf lite pengar, och de är ju bra! :D
Var och tränade innan, men de märks att man har varit sjuk och borta från träningen en vecka, men hade bara ett halv timmes pass!

Nu ska jag skicka ett sms till mammsen :D Min älskade mamma som jag saknar så de jag nästan dör! Ja så är de faktiskt just nu, världens bästa mamma!!

Tisdag!

Hm igår kväll hade vi de mysigt, spelade kort och yatzy och såg på barntv :D Sedan va de duschning och varm choklad :D Mamma ringde med och sedan kollade jag på saltön och plus, haha, skrev ett brev till farmor och ett till mamma, som måste postas idag :D
Idag blir de lite sov och sedan städning!!

Ha en bra dag!

Måndag!

Somnade på direkten igår, ovanligt, brukar ligga vaken länge, men de va skönt att jag somnade :D Låg på mobilen när alarmet gick p idag, blev skit rädd av vibarationen, haha, usch va hur trött som helst, men fick ju gå upp iaf, väckte barnen, käkade lite frulle, sedan åkte alla utom Henrik, så plockade jag iordning och damsög lite :) Sedan gick jag med Henrik och nu ligger jag här i min säng och ska nog snart ta och sova lite till, haha! Ska jobba ikväll, så idag blir de ingen träning men imorgon, har ju tränat på en vecka bara för den här himla förkylningen, som fortfarande är kvar, men inte mycke, skönt de :D

Ha en bra dag!

Söndag!

Åh vad jag somnade gott inatt :D Men vakande 6 var helt borta gick på toa och sen stoppade jag in mina öronproppar, för visste att snart skulle barnen vakna oh då är de inte tyst nånstans, haha! Hade tänkt sova sjukt länge idag, min enda sovmorgon, men vaknade halv tio och kämpade för att somna vidare, och de gjorde jag, vakande upp halv tolv, gött, gick upp och käkade frulle och berättade om snowracen :( De sa inget om de, bara att de va tråkigt, men jag har bestämmt mig för att köpa en ny, för att inte ha så dåligt samvete, så man kan ju nästan säga att nån jävel har snott sex, sju hundra spänn av mig, för de ju ca va en ny kostar, tack för den! Aja, sedan gick jag en runda, de va svin kallt, men så himla fint ute, helt klar blå himmel, och solen lös så starkt :D Sen in och kollade på melodifestivalen lite, sen hem till Catrin som mötte mig vid stationen, så gick vi en lång runda, mina ben och mitt ansikte höll på att förfrysa, haha, gick till ica och köpte, nudlar, äpple och nötter :) Fast nudlarna va inte så goda, fuck! Satt och snackade och hade de hur bra som helst, gick in i soffan och kollade på en film, och nej vi störde oss inte alls på killen i filmen, haha, men bra var bilen, "just one day" hette den nog! Skulle ta 21.18 trikken hem så Catrin följde mig, och såklart kom jag nästan precis när de skulle gå, så slapp vänta, och aa nu sitter jag här i min säng, och vet inte om jag är trött eller pigg, haha!

God natt  folkens!!

Sjukt kul!!

Gick till Marie vid fem, eller Trond körde mig en bit, haha, så när jag kom dit väntade iv lite, sen åkte vi upp till frognesetern, så va maria och malin där :D så skulle vi åka ner, så funkade inte malins och marias pulka, så jag fick ha de efter mig på min snowracer, gick la rätt så bra, haha, himla kul va de iaf :D haha, och ner kom vi tillslut! Sen gick vi in och åt och hade charader, haha, fick ju erkänna lite " men asså nej jag vill inte, är så blyg, kommer ju bli generad" haha, Så sa Linnea, " de går bra" och de gjorde ju de, haha efter många skratt, så efter mig va de linnesas tur, så ville inte hon så kom jag med den klockrena " De GÅr bra" haha, oj vad många skratt och himla kul, sen va de dans lite massa gamla låtar, barbiegirl, haha, sen när jag skulle gå hem och ta min snowracer, men då va de nån jävel som har tagit den, asså gått in på gården på barnhagen där de ser att de är tänt och vi har musik på, helt sjukt, blir så jävla förbannad asså!!! Jävla idioter!
Linnea körde mig hem, läbbigt att gå hem själv, fast de bara tar 10 min eller nått!
Snackar med Tobbe på msn nu, min darling!

Sov gott!

Lördag!

Vaknade halv åtta idag, barnen gick upp då med, så käkade vi lite frulle, så åkte Trond och Yvonne iväg till tävlingen, så vi har haft ansiktsmålning, och får inte bort de, haha, bara lite, spelat spel, losade dock rätt rejält på¨yatszy, jag som brukar vara grym på de,  aja, sedan har jag bakat en kaka åt barnen som de ska stå mamma på, som de ska ge till yvonne! :D Har hunnit tvätta lite och dammsuga, gött, nu ser barnen på tv och film, och jag slappar, efter de ska jag gör pannkakor, sen efter de som nog kommer ta sin lilla tid, ska de tre minsta sova och då ska jag passa på att dusha och göra mig lite iordning, aa och sen är ju nästan klockan fem och då blir de party :D Ska bli himla kul att åka med alla tjejerna idag :D haha!!
Riktgit fullsmäckad dag!!

Ha en bra lördag!


Sjukt kul!

Jobbade ju i barnhagen idag med, så otroligt söta barn! Allt gick bra, men ficka skicka hem en unge som var lite sjuk, gick väl vid kvart över tre, hämtade kasoper och sedan henrik!
Lagade himla god pasta och köttfärssås idag :D Väntade lite på Catrin sen kom hon, så gick vi ut med Maren och Kasper och skulle åka akebanan, oj sähger jag bara, de roligaste på mycke länge, helt sjukt kul, åkte med kasper på en snowrace så åkte catrin och maren på en annan, men jag ramalde av hela tiden, sen så ko vi på ett annat sätt., haha, asså skrattade hela tiden, åch de tar typ en kvart att åka ner, ramalade en massa gånger och skrattade ännu mer, haha, så kasper ville att vi skulle åka på alla gupp, så de gjorde vi, dock lite ont i rumpan nu, sen sa att han ville känna naturens kraft och få snö på sig, så jag bromsade med föttera och snö kom de så vi inte såg nått, haha!
 Sen va de några kineser som frågade om vi kunde ta kort på de, så jag tog kameran, så hade jag den emot mig så råkade jag trycka på knappen och tog kort på mig själv, haha, sen lämnadee vi kasper och maren, så åkte jag och catrin sälva, men missade trikken med nån minut, så vi gick ner till affären och  köpte äpple och banan :D Sen upp igen, så åkte vi, så helt plötsligt så åkte catrins ratt av, hahah, sen hände de typ hela tiden, ahaha!
Krockade några gånger och med nån engelsk haha, de va de bästa, vi tre kunde inte gå bara skrattade hela tiden, så sa dom, "är det de ni kallar svenks åkning"? haha, och sen sa han till mig på engelska, oj vilken hostning, och jag svarade ju klyftigt med ett : Aaa verkligen" haha sen åkte jag!
Catrin åkte hem vid halv elva och nu ska jag snart sova, blir en lång dag imorgon, ska jobba mellan 8 och 17 typ, sen 17 är jag bjuden på kalas, sen hem till catrin och sova där, kommer vara helt slut på söndag., kankse träning, får se hur formen är!

God natt iaf!


Fredag!

Hade sovmorgon idag, så nu sitterjag och äter frukost, flingor och mjölk, ägg och te, mm så gott :D Sen ska jag dammsuga köket och sen ska jag gå till barnhagen och jobba lite :D
Snackade med mamma igår :D De va trevligt :D Somnade nån gång runt elva, lite senare än de andra dagarna denna vecka, men nu mår jag ju mycke bättre än de dagarna!
Åh nu börjar min visdomstand växa lite igen, den växer nån vecka, sen sluta den växa nån måndad, hm!

Ikväll ska jag träffa Catrin :D

Ha en bra fredag!


Torsdag!

Somnade halv åtta igår, haha, skönt att sova, vaknade bara nån gång och snöt mig, skönt de, men mindre skönt va de att plogbilen kom klockan sex, precis utanför mitt fönster :S Men jag kunde iaf somna om en halv timme :D Gick upp och så som vanigt, och mådde bättre, gött de :D
Sedan gick jag med Maren och Kasper till skolan, sen hem, duscha och sånt, och nu sitter jag och henrik och kollar på tfilm :D Sen ska jag gå och jobba i barnhagen :D
Blir ingen träning idag heller :(  får väl bara ligga inne på mitt rum ikväll också, men de f¨r la g¨för att jag ska bli frisk nån gång :D
 Ha en bra dag!

Onsdag!

Somnade halv sju igår, men vaknade nästan två ggr varje timme och snöt mig, vilken jobbig natt :/ Gick upp som vanligt idag, behövde bara lämna Henrik, gick hem, slappade lite, tanken var bara att jag skulle slappa och städa idag, men så ringde MArie vid nio och frå¨gade om jag kunde komma till barnhagen och jobba lite, så jag städade, fixade mig och handlade på lite mer än en timme, de gick undan, på barnhagen gick de helt okej :D Gick därifrån vid tre, så hämtade jag Kasper, Maren och en kompis till Kasper, när jag gick hem, kände jag mig inte alls bra :( lagade ugnspannkaka, efter att vi hade ätit m¨ådde jag inte alls bra, och nu ligger jag här, satte värmegolvet på 30, har på mig tobbetröjan, sockar och mjukisar och ligger under mitt duntäcke, men likt förbaskat fryser jag som fan, vill bli frisk nu, men skönt att de äntligen bröt ut, för nu kan de bara bli bättre :D
Hoppas på att jag är frisk imorgon så de blir mer jobb :D
Funderar på att gå upp och göra lite nudlar, blev förbaskat sugen på de,just nu är de bättre än mozarella pizzan, haha, tänk de catrin ;) haha!!
Lite te skulle inte heller skada, får nog bli de :D

Sen när Trond kommer hem igen, ska jag sova, skönt! Bästa läkemedlet är sova!!!


Tisdag!

Idag vaknade jag vid fem, usch hatar att vara förkyld, låg och snackade lite med mig själv, haha, scitzo? nä inte nånstans, haha! Sedan gick jag upp kvart i sju, gjorde havregrynsgröt, mm så gott! Sen följde jag bara Henrik till barnhagen, eller vi tog snowracen ner för alla backar så var vi nästan där :D Shit vad kallt de va, så de fick bli en varmdusch, sen åka in och möta Catrin :D Så gick vi till likningskontoret, jävla tjurkärring, jobba själv nånstans istället för att vara så otrevlig, sen Haha, jag är mer norsk än Catrin, för hon har bara tillfälligt personnr, haha, så himla kul!! Sen gick vi in i en turkaffär och köpte nått sesambröd,mm :D och bananer :D Sen hem till mig, drack varmchoklad, och snackade, mest om döden :/ Sen var de ju såklart sjunde himmlen, satte sen på mig mina långkallingar och så hämtade vi barnen,  catrin åkte till träningen och vi hem, käkade soppa och knäckebröd, och nu är jag helt slut, ska nog sova nu, vill li frisk, har snytit mig så mycke att jag har så ont och de svider, så jag måste sätta på salva hela tiden, tog in hela toarullen till mitt rum, lär la behövas, haha!
Imorgon ska jag bli frisk, dricka massa te och c-vitamin :D Ska städa med :( Men de går nig bra hoppas jag :D
Ligger nu i min stora tjocka tröja jag fick av Tobbe när jag flyttade hit och varma sockar, och fyser som ett litet as, men de ska nog gå bra! Sov så gott!

Tisdag!

Idag vaknade jag vid fem, usch hatar att vara förkyld, låg och snackade lite med mig själv, haha, scitzo? nä inte nånstans, haha! Sedan gick jag upp kvart i sju, gjorde havregrynsgröt, mm så gott! Sen följde jag bara Henrik till barnhagen, eller vi tog snowracen ner för alla backar så var vi nästan där :D Shit vad kallt de va, så de fick bli en varmdusch, sen åka in och möta Catrin :D Så gick vi till likningskontoret, jävla tjurkärring, jobba själv nånstans istället för att vara så otrevlig, sen Haha, jag är mer norsk än Catrin, för hon har bara tillfälligt personnr, haha, så himla kul!! Sen gick vi in i en turkaffär och köpte nått sesambröd,mm :D och bananer :D Sen hem till mig, drack varmchoklad, och snackade, mest om döden :/ Sen var de ju såklart sjunde himmlen, satte sen på mig mina långkallingar och så hämtade vi barnen,  catrin åkte till träningen och vi hem, käkade soppa och knäckebröd, och nu är jag helt slut, ska nog sova nu, vill li frisk, har snytit mig så mycke att jag har så ont och de svider, så jag måste sätta på salva hela tiden, tog in hela toarullen till mitt rum, lär la behövas, haha!
Imorgon ska jag bli frisk, dricka massa te och c-vitamin :D Ska städa med :( Men de går nig bra hoppas jag :D
Ligger nu i min stora tjocka tröja jag fick av Tobbe när jag flyttade hit och varma sockar, och fyser som ett litet as, men de ska nog gå bra! Sov så gott!

Tisdag!

Idag vaknade jag vid fem, usch hatar att vara förkyld, låg och snackade lite med mig själv, haha, scitzo? nä inte nånstans, haha! Sedan gick jag upp kvart i sju, gjorde havregrynsgröt, mm så gott! Sen följde jag bara Henrik till barnhagen, eller vi tog snowracen ner för alla backar så var vi nästan där :D Shit vad kallt de va, så de fick bli en varmdusch, sen åka in och möta Catrin :D Så gick vi till likningskontoret, jävla tjurkärring, jobba själv nånstans istället för att vara så otrevlig, sen Haha, jag är mer norsk än Catrin, för hon har bara tillfälligt personnr, haha, så himla kul!! Sen gick vi in i en turkaffär och köpte nått sesambröd,mm :D och bananer :D Sen hem till mig, drack varmchoklad, och snackade, mest om döden :/ Sen var de ju såklart sjunde himmlen, satte sen på mig mina långkallingar och så hämtade vi barnen,  catrin åkte till träningen och vi hem, käkade soppa och knäckebröd, och nu är jag helt slut, ska nog sova nu, vill li frisk, har snytit mig så mycke att jag har så ont och de svider, så jag måste sätta på salva hela tiden, tog in hela toarullen till mitt rum, lär la behövas, haha!
Imorgon ska jag bli frisk, dricka massa te och c-vitamin :D Ska städa med :( Men de går nig bra hoppas jag :D

Måndag!

Hm, vad har hänt i mitt liv idag då?
Jo jag steg upp, känade att jag inte mådde så bra, käkade lite frulle, gick med henrik till barnhagen, sen hem, la mig och skulle sova lite, var typ vaken fast jag sov, hel mysko va de, haha, vakanade iaf sen vid 11, min näsa va igentäppt, nej, va den första tanken, gick upp fixade med tvätten, damsög lite, strök två dukar, den va jag helt slut, gjorde mig lite te, åt ägg och knäckebröd, mm så gott, aa och nu sittter jag här :D

Om 50 min börjar sjunde himmlen :D
Efter de ska jag gå och hämta Henrik, sedan hem och koka brocoli och blomkål, sen är jag ledig, gött, då ska jag bara slappa, behöver de, nu när jag har blvivit förkyld, åh hela tiden, hoppas de blir bättre nu, när de har brutit ut!

Nu har jag börjat ett nytt liv med, wihoo, haha eller?! A de ska nog gå bra, haha!!


Lördag och Söndag!

Igår åkte jag till Catrins jobb för att hämta henne, så gick vi hem till henne, gjorde oss iordning och drack lite :D Sedan gick vi ut till själv afesten, så himal najs de va,haha, träffa massa nytt folk och bara glida, tyvärr kom vi inte ut nånstans, haha, lite för mycket vin kankse?! haha, nä va vet jag!!

Idag vakande vi vid tolv, så gick vi upp för att stdäa köket, åt lite, slappade, satt och snackade med killarna, sen träning, sen hem till catrin igen, åt lite slappade och sen åkjte jag hem, och nu ligger jag hör i min säng och funderar ¨på om jag ska sova eller om jag ska se på film, hm!

Lyckad helg iaf, som vanligt!


Lördag och Söndag!

Igår åkte jag till Catrins jobb för att hämta henne, så gick vi hem till henne, gjorde oss iordning och drack lite :D Sedan gick vi ut till själv afesten, så himal najs de va,haha, träffa massa nytt folk och bara glida, tyvärr kom vi inte ut nånstans, haha, lite för mycket vin kankse?! haha, nä va vet jag!!

Idag vakande vi vid tolv, så gick vi upp för att stdäa köket, åt lite, slappade, satt och snackade med killarna, sen träning, sen hem till catrin igen, åt lite slappade och sen åkjte jag hem, och nu ligger jag hör i min säng och funderar ¨på om jag ska sova eller om jag ska se på film, hm!

Lyckad helg iaf, som vanligt!


Lite dagar!

Hm min dator har inte riktgit varit i form i några dagar, lite smått irriterande, haha!
Men iaf i onsdags kom Bella hit vid halv sex kankse, så passade vi Kasper och Joakim i en timme, sedan gick vi ner till affären och köpte godis och chips, hej vad onyttigt, men men, sedan la vi oss i sängen och kollade på film, men jag somnade, har nog bara hänt 2 gång innan att jag har somnat när jag kollar på film, aja, så bara ryckte jag till as mycke, haha, sen sov vi båda i min lilla säng, men de gick bra, haha!

Gick upp kvart i sju på torsdagen, men Bella låg kvar och sov, skulle jag med ha velat, men men, lämnade sedan Henrik och sen gick jag och la mig i igen och sov i två timmar, vi vaknade och kollade på tv och käkade frulle, sedan kom vi på att vi skulle åka in till bellas jobb och fika, mm latte och en kaka med massa choklad, i jahg var mätt hela kvällen, haha, hämtade barnen och så, sen va de boxning, så jävla kul, haha, ramlade på gatan, och skrapade upp mitt knä! Sen hem och åt ett äpple och somnade hur snabbt som helst!

Igår vakande jag vid elva, gjorde mig iordning och lite så, sen hämta barnen, och ta trikken till oslo s, för att sedan åka hem timme med tåget och lämna av de hos sin mormor och sen vänta en halv timme på tåget och sen sitta åpå tåget ett timme till, haha, var tvungen att gå till trafikanten för att fixa mitt måndads kort som inte hade kommit, sen hem till CAtrin, käkade en börek och jag blev proppmätt, satt och drack te och kollade på film, sen sov vi, himla slappis, vaknade dock vid halv fyra utav att en som hon bor med om hem och gjorde ett himla liv, haha, shit vad arg jag blev, men Catrin fick gå upp och säga till, sen så somnade vi om, eller iaf jag :P haha!

Vaknade vid tio idag, käkade och sen åkte jag hem, och nu sitter jag här, ska damsuga och lite så¨snart, sen ska jag slappa, kankse sova lite?! :)haha! Ska hämta CAtrin vid jobbet  sju, så ska vi hem till henne och förfesta lite :) eller kankse stanna där hela tiden, haha, aow heting! :P

Ha en bra dag!

Snart kommer Nickolina hit!! <3