Torsdag

Vaknade som vanligt idag, behövde inte köra barnen till skolan så jag slappade bara, sov till halv tolv, plockade och donade lite här hemma, gick hem till catrin för att käka lite, mm så gott! Sen hem, kolla på sjunde himmlen och sedan hämta barnen, sen va de massa mys, yvonne tog fram julklapps kalender och jag tog upp mitt datum ljus till köket, sen åt vi lite, slappade lite sen kom catrin så körde vi bil till träningen, himla vad fort de gick att köra ner till majorstuen :) fast fick dock betala 80 kr, för 2 och en halv timme typ, aja! Tränade först boxning så jävla kul, och sedan pilates :D

Kom nyss hem och ska sova nu!


Imorgon blir de party igen :D

Tänker!

Vad är de för klump i magen jag har? Vill inte känna av den, vet inte varför jag har den, skulle vara lättare då för då kunde man göra nått åt den! Tänker mycke nu, massa tankar! Efter snacket med Tobbe igår, tänker jag ännu mer, känner att jag verkligen saknar han, vi har nått speciellt som ingen annan har, men de går inte att beskriva, han är min vän!
Tänker på Catrin väldigt mycke, kan de verkligen finnas sådana idioter som kärringen? Egoist, en stor jävla egoist kärring är vad hon är, kan inte sluta tänka på de, men blir argare och argare varje gång jag tänker på kärringen! Tycker om Catrin massa, kärringen ska inte få förstöra!
Tänker på min familj, den bästa man någonsin kan önska sig, när jag kommer hem den 23 dec, ska bli den mysigaste på länge, jag och Nickolina ska handla julklappar, och sedan blir de mys med familjen på kvällen!
Tänker på alla mina underbara vänner, jag träffar inte er så ofta nu när jag är här borta, men jag känner verkligen att de betyder så oehört mycke för mig, bättre vänner kan man inte få!

Kan fortfarande inte först varför jag har en klump i magen!

Onsdag (konstig dag)

Vaknade som vanligt, körde barnen till skolan, åkte och tränade gick med catrin på en visning, vi är as grymma att hitta med karta och min magkänsla slår allt :P Sedan hängde jag med Catrin hem och käkade, åkte sedan och hämtade mina barn, hem och käkade, gick upp till catrin, åkte på ännu en visning, sedan hem till bella, de skulle festa, men vi drack inget, åkte hem vid elva, sitter nu här och snackar med Tobbe, vad jag saknar han! :( Min bästa killkompis ever! <3

Catrin, asså jag finner inga ord för kärringen, hon har t.o.m gjort så att jag mår dåligt, förstår verkligen om du mår dåligt, tur att du ska bo hos mig i helgen, så du slipper kärringen, åhh är så jävla förbannad!! Men jag tycker om dig en massa!!!

Tisdag

Vaknade som vanligt idag, väckte barnen, Yvonne´körde de till skolan och jag gick och la mig lite, sov till halv tolv, sedan städade jag, kollade på sjunde himmlen, åkte sedan ner och handlade, blev sjukt irriterad på alla människor som kör bil i detta land, hämtade sedan barnen, hem lagade ugnspannka, slappade lite, åkte sedan och tränade boxning, haha, pinsamt läge och spelade dum, haha! Åkte hem, Catrin kan inte vara disktet när jag spanade in en kille, haha! Men tycker om henne ändå, och de är ju tur :D
Imorgon blir de, träning, fika, visning för catrin, hem och allt de där, sedan på fest hos Bella, men ska bara dit en stund, börjar ju kvart i sju på torsdag!

Nu ska jag sova!

Nickolina, älskar dig <3

Måndag!

Kunde inte somna igår, så jag kollade färdigt på de sista avsnitten på sex and the city, var vaken till tre halv fyra eller nått, vakande sedan tio över sex, jävligt trött, lämnade baren i skolan och så, sedan hem fixa iordning här, och soova :D Sedan var de sjunde himmlen :) Sedan hängde jag med Catrin och cleo ut, sedan hängde hon med och handlade och hämtade mina barn, de gick snabbt! :) sedan hem och laga mat, sedan åka iväg till en visning som catrin skulle gå på! Sedan hem, sätta på sig mysisar, hem till catrin och käkade kladdkaka med glass och pannkakor :) Och nu sitter jag här och ser på wallander :)

Sedan ska jag sova!
Rydde dag imorgon :/

Tack Catrin för all hjälp idag :)

Nickolina betyder mest! <3

Söndag!

Vaknade 12 idag, käkade lite frulle, sedan vid ett kom Catrin hit, vi gick ner till trikken, först arobic, idag var de verkligen den roligaste gången :D Sedan va de gymmet som gällde, och sedan solning, gick sedan till 7eleven och köpte en kaffe och sedan in  till stan för att käka kyllingkebab :D Sen hem, snackade lite med mamma :D Sen kom Catrin och josefin gjorde te och sen har vi bara kollat på sex and the city, gu vad jag älskar den serien :D

Nu ska jag försöka sova, är inte ett dugg trött och se är minst 100grader här inne, haha!

Puss

Catrin du är bara så underbar!

Lördag

Vakande först vid tio idag utav att jag fick ett sms av Trond att jag inte beövde jobba förrens 14, så jag sov till halv ett, käkade lite frulle, sedan åkte Yvonne och Trond iväg och köpte en ny tv så jag kunde få den gamla för min var ju sönder, sedan kom Catrin, så åkte vi och hyrde andra säsongen av sex and the city, har kollat 9 avsnitt nu eller nått, Catrin gick nyss hem, båda var så himla trötta, haha, inte så konstigt kankse! Vilket dålig humör jag var på innan, usch, förlåt Catrin,men efter lite mat i magen blev de som vanligt igen!
Dissade Bella ikväll med, hon skulle sluta nio, skulle aldrig orka, sorry!

Nu ska jag sova, ska bara bländra igenom kanlerna och se om de är nått bra!

Catrin du betyder så himla mycke för mig! Tycker om dig! <3

kvällen

Kom nyss hem, är rätt så dragen, men va faan! Catrin och jóswfin kom till mig halv sju, lekte lite med barnen, sedan la dom sig, Maren och ksaper fick va uppe lite till och se´finalen av ska vi dansa, vi satt uppe i k´öket och drack vin och snackade, vid halv tio kom trond hem, snacka massa med honom haha, missade två trikkar, kom ia iväg vid kvart i tolv eller nått, hoppade vid majorsuten, några killar hittade oss, gick in på nått ställde som va hög äldersgräns, men vi var med några gutter så vi behöer inte  visa legg, men den jövleb beställde öl och gick därifrån, vi skulle minsann inte betlaa sp vi gick ut igen, eller sprang haha kom iaf till slottparken, kissade lite, träffade en bekant, hur lsdtigt va unte de, sedan fick vi rund lite kolcoakn va ju kavrt i tre ochde va ingen ide att gå in nånstand, käkadfe kebaba, tröägffade maria, gick not bussen, somnad eoch drömde nått konstifgt, busschaufflren sa at  vi skulkle av de skule vi ite kom till arnebråtsveien, gick och gick och gick och gick och gick och gick typ, sedan hittade vu oc  nu är jag hemma, ska sooooooooooova nu :;SD:D:D:D:DD:


God nayy

Torsdag!

Vakanade som vanligt idag, var hur pigg som helst, barnen var redan väckta så de va bra, käkade frulle, Kamilla skulle vara hemma idag med, trodde jag skulle dö när Trond sa de, jag hade blivit så himla trött, haha, men jag tvättade iaf alla kläder, lämnade Henrik i barnhagen, hem fixa allt, käka lunch, vid elva sov vi lite, skönt :D sedan kollade vi på tv, hämtade barnen, lagade mat!
Sen åkte jag och solade och sedan va de boxning, haha, vi var helt okoncentrerade, haha, men fick lära oss nya saker för att vi var inte så många, måste träna på den ena sparken, den ska jag kunna till nästa gång har jag bestämmt, haha!

Nu ligger jag här i sängen, kankse sova? Är rätt trött faktiskt, sovis imorgon, men inte så lämge, ska sola, träna, shoppa :) IMorgon är de party!

"Så söt du är!" haha, inte riktgit vad man ville höra när man fösöker boxas, haha :P


Födelsedagsfika!

Gick till Catrin vid 6 typ, hjälpte henne att förbereda och så :D Sedan vif sju kom alla tjejerna :D De va hut trevligt som helst, jag och Linnea åt typ 8 negerbullar var, haha, de godaste jag har ätit ;) Men vilken prat, tänk 9 tjejer vid ett bord, en väldigt lyckad kväll!
Kom hem nu vid elva, så har jag bokat biljetten till Nickolina :D åhh de ska bli så himla kul!!!

Tack Catrin för en trevlig kväll!


Onsdag!

Vaknade som alltid 05.58 av mig själv, de är lite läskigt faktiskt :/ Sedan vakande jag kvart i som vanligt, banrne va bra idag, körde de till skolan, kom hem kvart i nio och vi skulle åka och träna tio över nio, men vi hann :D Högpuls, var så himla skoj :D Sedan åkte vi till oslo city, äkade en baguette :D Sedan hem, kollade på sjunde himmlen och sedan hämtade jag barnen, och nu har vi precis ätit :D
Nickolina kommer hit den 8 dec :D Jag är hur glad som helst!
Hon skickade ett sms innan " Boka biljetterna, jag fick ledigt!" Sedan dess har de varit ett leende på mina läppar :D
Nu ska jag gå hem till Catrin på födelsedags fika, mm!

Puss

Super mario!

Jag och Kamilla städade hela huset :D Sedan blev de dusch och lite lunch, sedan kom Catrin så körde vi ner till frisören, var där en halv timme typ, sedan blev de rema, Catrin hängde med hem lite, la Kamilla, Catrin gick hem och jag såg på sjunde himmlen, Trond kom hem, Bella kom hit, jag hämtade barnen, sedan gjorde vi pannkakor :D Åkte sedan hem till Bella, spelade super mario ;D haha, men shit vad jag sög på de, haha, va lite grymmare senare efter en timme, haha! Skulle egentligen hängt med till Bellas lägenhet, men de böev försent, åkte till majorstuen och väntade på CAtrin så tog vi samma tikk hem, ligger nu i min ny bäddade säng :D Så härligt!

Puss

Snurrar!

Allt blir inte som man har tänkt sig, har tänkt om igen, åhh de bara snurrar i huvudet på mig, men efter mammas sms, och ännu mer tänkade stannar jag nog kvar hos familjen iallefall, på obestämd tid ;)
Vaknade klockan sex utav att Henrik skrek som bara den efter mig, men orkade inte gå upp, så nån annan fick trösta han, vad han nu ville!
Sitter nu här och väntar på att Kamilla ska komma hem, hon är sjuk idag så jag ska vara hemma med henne, dessvärre vet jag inte hur de blir med Catrins klippning :( och träningen imorgon, eftersom att hon kankse skulle vara hemma imorgon med, kankse blir boxning idag, ja allt snurrar verkligen, vet inte ut eller in!

Ha en bra dag!

Måndag!

Sov lite innan, såklart, jag är ju en bebis, haha, sedan plockade jag iordnings lite med, sen kom catrin ner så körde vi och handlade, på 3 olika mataffärer, haha! Sedan hem till henne, gjorde broccoli och blomkålssoppa och åt bröd, riktgit gott, sedan hem, slappa lite och sedan hämta barnen, sedan hem laga mat, Catrin kom ner till mig en stund, gjorde inte så mycke, sedan gick hon hem, och då la jag Henrik, sedan ringde Julia, sen fick maren och kasper lägga sig, jag la mig då också, så ringde mamma, snackade med henne, hon blev inte glad, men jag har verkligen bestämmt mig, ingen kan ändra på de, nu är de bara en sak kvar, säga de till familjen här, de kommer inte att bli lätt, men jag pallar verkligen inte mer, vill kunna ta hand om mig själv, göra vad jag vill när jag vill, bara tänka på mig själv!

God natt!


God morgon!

De blev inte många timmars sömn inatt, somnade väl vid halv tre eller nått, tänkte en massa, men tror jag vet vad jag vill nu, sedan gick jag upp tjugo i 7, barnen va lite små trötta och tjuriga, tur att vi hade bilen idag iaf :D Ska sova lite nu, de behövs verkligen, skulle egentligen åkt in till stan med Catrin, men hennes unge var sjuk, tur i oturen, jag får sova men catrin får ingen jacka!

Söndag!

Åkte iväg och tränade vid tre, hög puls, styrka och yoga, sedan hem och lämnade mina saker, hem till catrin för att äta restena av tacosen, la oss sedan i hennes säng, och kollade aftonbladet, jag skulle försöka mig på hennes dator, den är hur konstig som helst, tacka vet jag min, haha, sedan hem till mig, har kollat på film, en bra sådan med :D
Catrin slutar efter jul :( men hon kommer att vara kvar i oslo som tur är :D Sedan i jan/feb slutar jag med, då börjar vårt liv :D

Ska vara barnvakt på fredag, så jag och Catrin ska vara här och förfesta, haha, för Yvonne skulle vara hemma till nio :D Sedan blir de party :D

Sov gott folkens!

Lördag-Söndag

Hm igår vakande vid vid 10, catrin gick hem och jag försökte sova om, men om man fick sms varje minut va de lite svårt :P haha. Sen åkte jag iaf och tränade, sedan hem, åkte och handlade mat, och hyrde film, sen hem, hämtade mina sov saker, gick upp till catrin, käkade mat, kollade först på just my luck eller nått, sedan flight 93, och sedan såklart sex andd the city avsnitten, så nu har vi sett hela säsong ett,  kollade på film i 7 timmar igår, haha!
Sov hos catrin i världens obekvämatse säng, haha! Vakande vid 11, käkade frulle, körde karoline ner till tennise, och lämnade filmerna, se gick jag hem och har slappat, ska snart plocka iordning på mitt rum, sedan blir de träning :D


"ålright" haha

Catrin skulle inte klara mig en dag utan dig här i Oslo! Du är sjukt underbar!

Fredag!

Vaknade sju idag, åh vilken dröm jag hade ;D haha, gick med henrik till barnhagen, kasper och maren fick skjuts tidígare, sedan hem, somnade vid datorn, haha, sedan har jag bara städat hela dagen, sedan vid halv fyra om catrin, så vi gick ner till ica som de heter nu mera, sedan hämtade jag henrik, sedan kasper och maren, lämnade kasper på kalaset och hem och lagade mat, maren önskade köttbullar och makaroner, så de fick bli :D vid sex kom catrin ner, så ikväll har vi käkat pizza, ätit godis (trond hade köpt en stor skål med godis till oss) och bara latat oss, skönt! Laddat ner en massa musik har vi med :D

En mysig fredag!

Torsdag!

Vaknade som vanligt, fick gå med barnen till skolan, de spö regnade och jag va as blöt, sov lite, fixade med tvätten, hanalde med Catrin, hängde med catrin hem och åt, catrin hängde med och hämtade mina barn, denna gång var jag (vi) iklädd/iklädda i regnkläder och gummistövlar, gjorde dock bort mig i barnhagen, men jag kan väl inte hjälpa att han är så förbannat snygg?! haha :P Hem laga mat, fixa iordning, sedan va de boxning, och alla regnkläder och gummstövlar på, fick många blickar, men vi blev iaf inte blöta :D Boxades sedan pilates, hur kul som helst idag, hem, käkade lite flinogr och nu sitter jag här, som vanligt fastnade jag i én blogg och kunde inte slita mig, haha! Men nu ska jag sova, för de blir ingen sovmorgon för mig inte, nä upp och jobba, och hoppas verkligen att man kan köra med bilen imorgon, allt blir så smidagare då :D Imorgon blir de också STOR RYDDNING här hemma, de ska bli as najs :D
Sedan blir de mys i soffan med catrin mandarin, haha :P och sen ska hon nana över hos mig :D

Sov gott folkens! 

4 liter fis & Gullig gubbe

Vid halv sex gick jag upp till Catrin, hon var lika flummig som vanligt om inte mer, och jag var helt tjurig, hatar de, så jag försökte vara glad, haha, färgade iaf hennes hår, så Catrin goes brown nu :D så najs de blev, sen tog vi lite flingor och te, sen löpa ner till trikken, för kvart äver åtta skulle vi till oslo city och shoppa, haha, har nog aldrig börjat shoppa så sent, haha! Hittatde iaf present till Tina :D Som jag förhoppningsvis ska skicka på posten imorgon :D Sen skulle Catrin prova alla jackor på Oslo City, fattar fortfarande inte hur de stället är uppbyggyt, 4 våningar och helt kringel i krok, haha, men nån dag kanske jag ska fatta de! Iaf catrin skulle testa massor av jackor, och jag var typ hundra grader och på dåligt humör, men hon hittade iaf till slut en fin jacka :D Sen funderade vi på om de skulle bli kaffe eller inte, vi bestämmde hos för att ¨ka hem, jävla röta så sprang vi ner till tunnelbanan och då kom våran trikk :D Satt jämte världens gulligatse gubbe som vi började snacka med :D Åhh haha! Han hoppade av på samma ställe som oss :D
Så nu sitter jag här i min säng, har snackat med Nickolina om att hon ska komma och hälsa på mig, så får hoppas att hon kommer göra de :D

"Vet du man fiser 4 liter varje natt, tänk när 5 pers sover i ett tält då är de 20 liter fis där inne"
Haha, bara Catrin som är sån, haha!

God natt folkens :D

Onsdag

Idag när jag vaknade var ju hur pigg som helst :D Skönt de, väckte barnen och allt gick som vanligt, riktgit skönt att gå på morgonen faktiskt, hem och sova, förvånad? Måste verkligen sluta med på att sova på dagarna, jag är väl ingen bebis?! haha. Sen började jag städa, duscha och nu har jag varit nere och handlat, håller på att göra lite mat till mig, sedan ska jag hämtade barnen, och Catrin ska med idag igen :D Är så kul med sällskap :D Slutar jobba fem, ¨då ska jag hem till Catrin och färga hennes hår, sedan blir de att åka in till stan, för en underbar person har födelsedag på lördag :D Kanske går til kyrkan sen för att hjälpa till att packa in godis, får se om vi hinner, kankse en fika annars? Mm en chai latte skulle inte sitta helt fel :)

Nu hoppas jag att maten är färdig :D

Underbar dag, på sånt himla bra humör :D Bara förkylningen var borta skulle allt vara perfa :D

Känsligt!

Allt här är så himla känsligt, helt sjukt är de! Känner på mig en sak, och om denna sak kommer att inträffa vet jag inte vad jag ska ta mig till, och de jobbiga är att jag kan inte göra nått åt de om de blir så! Så jah hoppas verkligen inte att de kommer att inträffa!
Jag vet iaf att jag har världens bästa kompisar och ni är guld värda! Ett liv utan er skulle inte vara ett liv alls!

Dagen!

Idag vaknade jag av att jag var mega förkyld och as trött, gick iaf upp med barnen och så, fick gå till skolan idag, somnade nästan när jag gick hem, sov nån timme, skulle egentligen har städat, men mådde inte bra, hängde med catrin ner och handlade på ica, så frächst de hade blivit :D Sedan hem till Catrin för att käka, ovanligt? nä, haha! Sen satt Catrin lite ´vid datorn och va allmänt flummig, haha! och jag låg i hennes soffa och säng och va helt off, haha! Sedan hängde hon med ner och hämtade barnen, sedan hem, käkade, kollade på barntv, plockade iordning lite, så de är bara att damma och damsuga imorgon :D Skönt de! Snackade med mamma nu med, hon håller på att överföra pengar till mig så att kan boka resan hem, blir nog nattbussen hem då med, den 22 dec, hm mycke folk på den bussen? Kommer nog bli en hel del, men va fasen! Sen hoppas jag att jag får ledigt till den 7 jan, här ska de fjäskas haha!
Nu ska jag sova, är trött som bara den!

God natt!

Min underbara helg :D

Torsdag: Boxning, kaffe drickande och ätande av vår matsäck :D Hoppade på bussen, Catrin sov mest och jag var hur pigg som helst, lite jobbigt, men såå mysigt de va :D Körde hem oss sen till Torup, var hemma vid halv sex på morgonen.

Fredag: Vaknade vid halv elva, gjorde oss iordning, hämtade Ella, och åkte till ge-kås, handlade och åt, sedan körde vi hem, hade myskväll hemma, va chaffis åt Nickolina och Hampe, Julia kom :D Sedan blev jhon hemkörd när jag skulle lämna Nickolina, Tina va hemma när vi kom tillbaka, kollade på mamma pappa barn, och heartbreak hotel, och vid elva kom Sara, så vi fyra sov på mitt rum, eller Sara sov i korridoren, haha, "Hur kan en sån liten människa låta så mycke?"

Lördag: Födelsedag, Sara och Tina gick hem, vi gjorde iordning oss, vid två kom gästerna, gjorde oss iordning lite mer, hämtade Ella, sedan kom tjejerna, så åt vi, snackade, dansade och sjöng, vid tio åkte vi in till stan, men oj så trött jag var, haha. Tina och Catrin va verkligen på G :D Åkte hem med nattbussen, himla konstigt resa hem, "Fatta du inte att de är status eller?" hahahah

Söndag: Vaknade vid tio kankse, åt frulle och gjorde oss iordning, åkte till farmor och farfar och fikade, hämtade sedan Tina hemma hos oss, åkte in till halmstad med Catrin, åt sedan på mcdonalds, körde hem, var hur trött som helst, sa hejdå till Sara och Tina, ses om 6 veckor :D Sedan åkte hela familjen och kollade på bio, förortsungar, sedan hem  till Julia och sov där!

Idag, Vaknade kvart över nio, Julia körde mig hem :D köpte frallor och lite så, åt, duschade och packade, åkte till mormor och åt, sedan in till stan för att bli avlämnad, sov nästan hela bussresan, hur skönt som helst, snackade med mamma innan :D
Var lite ledsen på bussen, men de känns alltid lite konstigt när man åker tillbaka hit.
När jag kom hit såg jag att jag hade fått mejl av en person som jag verkligen inte trodde jag skulle få, men de var najs :D

Men nu ska jag försöka sova!

Krocka?!

Var nere och mötte Malin vid trikken innan, så gick vi upp till Catrin, käkade lite mackor och drack lite te, sedan skulle Catrin köra ner Malin till trikken igen och vi skulle handla, ska köra ut ur en korsning och Catrin såg inte bilen och började köra rakt ut, blev skit rädd och skrek, stanna eller nått, kommer inte ihåg, flög fram och slog i huvudet, hade ingen bälte vi skulle ju bara köra ner för backen, usch, vad läskigt, kommer alltid att använda bälte nu! Sedan handlade vi, vi kom på hur nära vi bor hovseter, blev grymt irriterad på de, haha, sedan handlade vi :D Åkte sedan hem, skulle ha en slapp timme med sjunde himmlen och lägga in låtar på mp3, men nej, då ringde yvonne och sa att jag skulle hämta barnen för att hon hade fått åka till sjukhuset med kasper för att han hade ont i magen, och de har fortfarande inte kommit tillbaka! Har packat allt  färdigt nu och håller på att laga mat :D

Sedan blir de boxning, fika och bussen hem :D

Dagens tips : Åk inte bil med Catrin, hon ser inte bilarna! haha!
Nä skojar bara med dig, tur att jag va med så du hann stanna! :D

Packa!

Idag fick vi gå till skolan, för de behövde båda bilarna, men de gick bra :D Sitter nu här i min säng, och måste verkigen börja packa, åker ju hem idag och har inte börjat packa nått, men ska nog inte ha med så mycke, men de blir alltid mer ändå, aja! Ska fixa med skorna sen med, sen blir de fika hos Catrin med Malin, sedan handling, och sjunde himmlen hoppas jag :D
Nä nu måste jag börja packa!

God natt!

Gick till Catrin innan, först blev de te och sedan blev de sex and the city i några timmar, vi njöt :D Blev dock lite paus emellan när vi skulle ha mer te och frukt :D Apelsin, päron och äpple mm :D Kom nyss hem, satte mig här i sängen, eller va först uppe och sa god natt, och möttes av världens hägsta musik, nått klassiskt, de ekade i hela huset typ, men de är rätt mysigt med sån musik! Inte för att jag lyssnar på den själv, men ändå!
Imorgon måste jag köpa batteri till min mp3 och ladda in lite nya låtar, måste packa med, de har jag inte ens börjat med, åh så stressigt de kommer att bli, men de går nog bra :D

God natt!


:D

:D:D:D

Gick upp som vanligt, va såå himla trött, aja, sedan körde jag barnen till skolan och så, sen somnade jag när jag kom hem, tänkte sova en timme, men de böev två, usch vilken dröm, de läskliga är att jag kommer ihåg hela och nästan precis vad alla sa :/ Sedan började jag rensa barnens gaderob, tio kassar blev de, haha! Sedan kom Catrin hit, så hängde jag med henne upp och åt, sedan kollade vi tåg biljetter till stockholm :D Så den 15-17 dec är vi där, troligtvis!! Ska bli så najs! Gick sedan ut med cleo, åktke och hanlde och hämtade barnen, fixade mat, sedan kom Yvonne hem och jag satte mig här. Nu ska jag pysa upp till Catrin, blir nog te och tv tittande som vanligt ;)

Ha en bra kväll!

Denna dagen blev bra :D

God natt!

Var först ute med Cleo idag, sedan gick jag hem och fixade barnens vantar och de :D Skönt att en sak är klar, imorgon blir de gaderoberna som ska fixas, hoppas att de går snabbt :D Sedan ska nog Bella komma hit vi ska ut och gå, ska ju träffa Catrin med :D
Bella kom till mig vid 3 typ, så satt vi och snackade och lite så, sedan åt vi när barnen hade kommit hem, körde de sedan till spidern, sen hem, Bella laddade hem en massa låtar på min dator som hon la in i hennes mp3, hon va lite seg, så jag gav henne en mus så de skulle gå snabbare ;) haha, sedan kokade vi te och la i en termos och åkte upp med bilen och kollade på den fantastiska utsikten :D Och drack vårt te på en stor sten, haha, Bertil och Tor-Erik, haha! Shhhkååål! haha! Sen körde jag ner henne till trikken och nu sitter jag här!
Kankse ska sova snart? Men de blir nog inte av ännu, har inte sovit middag idag, så jag kanske somnar snabbare :) Kan ju alltid hoppas!

I övermorgon åker jag med nattbussen hem :D


Tisdag

Hade lite svårt att somna igår, men inte alls som de va innan! Halv ett fick jag ett sms, trodde att jag skulle gå upp, var helt borta, haha, läste smset flera gånger för jag var så trött så jag fattade ingenting, blev iaf glad för de, eller glad kankse man inte kan säga direkt, förvånad mest, men kul! haha
Sedan hade jag en himla skum dröm, lite mardörms aktig va den nog skulle jag tro :/ den va iaf mysko
Har precis kört barnen till skolan och så, och Henrik är sådär underbart gullig, ville inte att jag skulle gå, söt nöt!
Och nu ska jag rensa kläder, först vinterkläder, hur fan ska jag veta vems vantar och mössrna är? Och sedan rensa i alla gaderober och ta bort sommarkläder och de som är för smått, jag vet la inte vilket som är för smått, åhh, blev lite sur och sa till Yvonne och hon ska hjälpa mig från början, men sen då?! aja!

Puss

Ikväll/natt kommer Catrin till Doktor holms vei, äntligen lite fart igen på gatan! :D
Ja just de, ska ju ut med hunden sen med!

Mormor

Åh, blev så besviken innna när jag pratade med mamma, mormor ska bort denna födelsedag med, har hon varit på någon av mina födelsedagar nån gång? Jag är defenetivt inte sur på min mormor, för hon är den bästa i hela världen, men sur på att de alltid ska vara några viktgia saker just den dagen jag fyller år. Hade ju sett fram emot en födelsedag med mormor!

Är i nått konstigt stadie nu, känns helt mysko, känns som om jag ska börja bli deppig igen, nej nej nje, jag orkar inte de, och verkligen inte när jag är här borta! Men hoppas attt de är nått jag inbillar mig bara..

Sov gott losers!

Denna dag!

Gick ut med hunden en timme, riktgit skönt väder, kom hem, sov lite :D Skönt som tusan! Sedan hämtade jag barnen, har ännu en gång övervunnit min telefon fobi :D Var inte ens ett dugg nervös, skulle ringa och fråga en mamma om Emilie kunde följa med Maren hem! Sara nu kan du vara stolt över mig, de är tack vare dig som jag har blivit bättre :) Sedan hem, laga fisk pinnar och potatis mos, hällde fel på citron pepparn så potatis moset böev rätt så strakt, aja! Sedan har jag kollat lite på tv och slappat, så skönt! Vad nu väntar jag på att mamma ska ringa mig :D "Stormen kommer hem om 4 dagar! Bäst att hålla i hatten!" Va är jag så vild? haha. Mamma hette iaf så på sin msn såg jag, hon måste väl mena mig?! För jag kommer ju hem om 4 dagar, haha!
Kankse sova snart?! Efter jag har pratat med mammsen ;D


Måndag!

Vaknade av mig själv halv sju, gött, sedan upp och fixa med barnen, Yvonne är sjuk så hon skulle inte jobba idag så hon körde barnen till skolan och jag började städa, blev precis färdig, och nu ska jag gå upp till Catrins hus för att gå ut med Cleo :D Ska bli najs, de är ju fint väder ute med :D
Sedan när jag kommer hem ska jag bara slappa., för de har jag ju inte gjort hela helgen, haha! Slutat jobba 5 idag istället för 22, gött :D

Ha en bra dag!


Kommer de bli bra?!

Tänker på dig hela tiden, och hoppas hela tiden att vi ska bli vänner igen! Kommer mina önskningar att förverkligas? Tänker på alla våra minnen, de är otroligt många och roliga minnen! Vad ska jag göra för att de ska bli bra?! Skulle göra vad som helst för dig!

Träning

Nu har jag varit och tränat :D Arobic idag, kul de va :D
Just nu jobbar jag, ska göra de till 21.-22 nån gång, ska städa mitt rum lite nu. Bara Kamilla och Joakim är här, de leker läkare utajn gränser, så söta de är!
Imorgon blir de ut med Cleo, catrins fam.s hund, klart man ställer upp ;)

Tina ska ringa mig ikväll med :D Om hon kom ihåg de, men de får jag hoppas att hon gör :D


Söndag!

Satt och kollade på massa videoklipp fråntv4 i 4 timmar inatt, haha! Fick veta nått oehört chockerande med, usch!
Sov til elva idag, käkade lite frulle och så, måste nog snart byta om, ska åka och träna om 20 min! Kankse skulle städa lite på mitt rum sen med?! Hm, ska ju jobba sen med, direkt när jag kommer tilbaka, så de får bli en snabb dusch, inget söl här inte.

Ha en bra söndag!


Lördag

Idag har jag jobbat, vi var ute och åkte pulka, gjorde fruktsallad och ritade :D Så mysigt vi hade de! Sedan när Yvonne och Trond kom hem, duschade jag sedan åkte jag in till stan, gick runt där lite :D Sedan hem, har sett på videoklipp på tv4, haha, så kul, har ju bara svensk ettan och tvåan här! Så måste uppdatera mig lite, sedan käkade vi och drack lite vin, och nu ligger jag här i sängen, hör dock att de är deal or no deal på tven, ska nog gå ut och se :D


Lördag!

Vaknade halv nio idag, jag vaknde halv nio, de måste vara ett skämt, men nej, va pigg som en mört :D gick upp och käkade lite frulle, sedan började plockandet här hemma, så  nu är de fint igen :D var ute lite med Kamilla och Joakim, sedan gick vi in och gjorde fruktsallad :D Hade ingen grädde eller glass så vi åt de med yogurt och hackade mandlar, mm så gott de va :D Pratade med mamma gjorde jag också :D Mammsen!!
Har bestämmt mig, de blir inget party för mig ikväll, känner för ännu en lugn kväll, och brist på pengar har jag med!
Nu ska jag byta plåster på mitt jack i knät och sedan sätta på en maskin tvätt :D

Fredag!

Hm min dag har bestått av att åka tåg, haha, hämtade barnen, de gick fruktansvärt bra faktiskt :D Sedan hoppa på trikken, åka till Oslo s, köpa biljetter och sedan lite nötter och dricka, sedan sätta sig på tåget, satt där en timme, väntade på toa kön med kasper i 20 min, till slut sa jag till konduktören att se om de va nån där inne, och såklart va de tomt, så kasper kunde gå på toa, tågresan tog en timme med de va en snabb timme, hoppade av i askim, mitt tåg som jag skulle åka tillbaka med var redan där och väntade på mig, för att de jag kom med va försenat, sa hej till mormorn och hejdå till barnen på 5sek, springa över till de andra tåget och hoppa på för att åka tilbaka i en timme, haha, när jag kom fram köpte jag en latte, fick vänta 10 min på min trikk, åkte hem, sedan har jag bara kollat på tv, jag och trond och käkat massa onyttiga saker, haha, sitter nu i min säng och funderar starkt på om jag ska sova. Fick nyss ett sms av en saknad person, vid namn Catrin, svårt att lista ut? nä, tror inte de. Har inga pengar på mobilen så jag kan inte svara, och telnors sida funkar inte, så kan inte skicka från internet heller, blir man galen?!
Har ett annat dilemma med, ska jag med på festen imorgon?! Skulle vara grymt kul, men vill jag sitta helt själv på bussen hem, och sedan GÅ i 40 min från bussen, helt själv i natten, bara tanken skrämmer mig, och hos Bella är de nog redan fullt :/ hm, shit vad jobigt de ska vara, men ska snacka med Bella imorgon om detta..

Åh vad jag saknar Saschie och the carrot just nu, eller saknar de hela tiden, de är en del av vardagen att sakna dom, men om en vecka ses vi, asså en liten fjuttig vecka är ju ingenting :D Men tro nu inte mina kära vänner att jag har hemlängtan, nejdå trivs som fisken i vattnet :P

Gjorde värsta vurpan innan på is vägen, så har ett mega jack rakt in i knät, inte för najs, hm!

Nu ska jag försöka skicka sms till catrin :D

Ha de mina kära vänner!


God morgon!

Vaknade halv elva idag, utav att Yvonne ringde och väckte mig :( Jag som hade ställt klockan på halv tolv, haha, men kan inte somna om, lika bra de kankse? Så jag hinner med de jag ska idag, idag ska jag åka tåg hela dagen, ska ju bli såå kul, haha! Nä nu ska jag gå och äta lite frukost, hade 10 olika flingpaket hemma nu, men de blir mitt vanliga, haha, fast jag har ingen mjölk till mig :/

Ha en bra dag!

Träning och hejdå!

Sov lite innan, skönt :D Sedan skulle jag åka och handla i slemdal, men på vägen dit fick jag värsta migrän anfallet, usch jävla vad jag mådde, skyndade mig hem, vilade lite och åt, tog en tablett och sedan blev de bättre, som tur va :D Gjorde kladdkaka, mm smeten är ju bara sååå god :D Åt nog upp halva smeten, sen la jag inte in den i ugnen förrens Catrin hade varit här och smakat hon också, haha! Sen va de sjúnde himmlen och lite dusch, hämtade barnen, och Henrik va sliten, de är så jobbigt när han är de :/ aja. Yvonne kom hem samtidigt som oss, så gjorde jag hamburgare med, sen hjälpte jag barnen med att sätta på en film, Catrin kom ner och de var dags för träning :D Första boxning :D De va bland de bästa gångerna, sedan direkt efter blev de pilates :D Duschade sedan och åkte in till stan för att äta kebab på vårt favvis ställe, men de hade precis stängt, så vi fick ta dennis kebab :D Sen gick vi till jernbanetorget och sa hejdå till varanadra :( Shit vad jag kommer att sakna Catrin nu när hon är hemma, kankse inte så konstigft, vi träffas flera ggr per dag, och när vi inte träffas snackar vi på msn , så de kommer att bli tomt :( Men när hon kommer tillbaka är de bra 2 dagar tills vi ska åka hem till mig, och då ska jag få träffa Sara och Tina, mina älsklingar :D Och Ella med förresten för hon är ju i Torup :D

Nä nu ska jag sova, och jag har sovmorgon imorgon, mm så skönt!

Kladdis :D

Nu ska jag sova i 50 min, sedan ska jag åka och handla, baka kladdkaka och plocka iordning. Är på himla bra humör idag, kankse för att de är den första torsdagen och bara en vecka kvar tills de är den andra torsdagen och att jag får åka hem :D
När jag hade lämnat barnen, gick jag en längre runda, mm så härligt väder de är ute :D

Sleep well cykelställ!!!

God natt!

Idag har jag sovit, tvättat, slappat och kollat på sjunde himlen, hel soft :D Sedan fick jah dessvärre gå och hämta barnen och de va värsta isbanan, men de gick ändå. % bilar hade kört av vägen på vår gata, usch! Idag blev de falukorv, men har bestämmt från och med idag blir de ingen mer korv för min del, insåg idag att usch vad äckliga saker de är där i!! Tänkte göra kladdkaka med, smeten är ju så god, men sparade mig tills imorgon. Åkte till aupair träffen, såg mean girls, den va bra :D Sedan ringde mamma när vi gick till trikken, på trikken va vi lika onormala som vanligt, jag och catrin, haha! På trikken Tina :D Så glad jag blev!!
Gick hem, och nu är jag trött, de är bra :D Ska bara läsa lite ur vecko revyn som Nickolina glömde här!!
Imorgon är de en efterlängtad torsdag, men nästa torsdag är ännnu mer efterlängtad, haha!!

Sov gott!

God morgon!

Nu ska jag sova, behövde bara lämna Henrik för att vi har bara vinterdäck på en bil och den behövde Yvonne, så hon fick köra Maren och Kasper, var mycke snö och is de är ute, helt sjukt! Och kallt är de med :/ Inte kul nånstans, skulle egentligen träna nu, men mår som sagt inte så bra, så jag hoppar över de och kör järnet imorgon :D Hade tänkt sova nu lite, sen ska jag åka trikken till slemdal för att handla lite, för att jag har ingen bil och rimi har stängt :/ jobbigt!