Nickolina!

Min älskade sis, du betyder allt för mig! Kommer kännas så bra att få vara i din närhet hela sommaren! Älskar dig! <3 Nickolina


Lördag!

Igår var de säng gång tidigt, la mig vid halv elva och somnade med en gång :D
Men vakande halv sju i morse, helt klarvaken :S sen började barnen med vakande en efter en, när alla hade vaknat satt vi och käkade frulle på mitt golv för att Yvonne och Trond inte skulle vakan, sen gick vi ut och plockade smultron :D och så gickv i till Henriks barnhage så de kunde leka lite och sen hem, när vi kom hem vid tio hade Yvonne och Trond vaknat och jag slutade jobba!
Ska nog ta och sova en stund nu, sen är de dags för en snabb dusch, köpa vin, träna, sova lite till och sen party :D

En smula (eller rätt så stor) glädje finns inom mig just nu, och de beror på sjukt mycke saker, vissa av sakerna kankse man inte får vara så glad för, men ändå är de en sprudlade känsla inom mig, får se vad som händer!!

Snart kommer jag åka härifrån, jag kommer inte ha Catrin och Lisa vid min närhet, kommer vara sjukt jobbigt, men jag kommer hem till mina underbara vänner hemma, Sara och Tina! <3

lisa och jagemlia och catrintina, jagSara!

Packat och klart (nästan)

Nu har jag packat allt nästan, de blev en hel del påsar och väskor, haha! Men har inte ens börjat med kläderna ännu, de får vänta tills på tisdag, jobbigt att ha de i väskor när de ändå är 6 dagar kvar, helt sjukt har fortfarande inte fattat de, kom ihåg när jag hade varit här i 3 veckor, vilken hemlängtan jag hade då, trodde aldrig att jag skulle klara de, sen så hade jag helt bestämmt mig att jag skulle sluta i jul, men så va de ändå nått som gjorde att jag inte slutade iaf, så nu har jag bott här i 11 månader, så mycke minnen som man alltid kommer att bära med sig, och vilka vänner! Catrin, Lisa och Marie, de allra närmaste, mina homies!! <3
Just nu är jag barnvakt, går himla bra, de har kollat på film, vi har gjort massa figurer med såna långa smala ballonger, jag har klarat av att göra en hund :D haha!! Nu ska jag nog lägga Henrik och Joakim..!!

kankse skulle ta och ladda ner en film eller två.. Men vilken ska man ta då!?!

Fredag!

Igår åkte jag ner och mötte Catrin och Lisa utanför sats och hade min sista boxningträning här i Oslo, jag gav allt, helt slut och så jävla kul de va :D Efter träningen  gav vi pernille ett kort på oss, så himla fint ;D
Lisa gick hem och duschade men jag oc h catrin var kvar där och duschade, så gick vi till rema 1000 och handlande mat, de blev spagetti, borkoli och en tomatsås röra, väldans gott, fast de tog lång tid innan vi började göra maten, "vänta lite, ska bara..." sas hela tiden, haha! Så satte vi iaf oss i sängen och käkade och kollade på bäst i sverige! Vid tolv halv ett va de dags för att sova, men istället för att försöka sova attackerade lisa och catrin mig med kittling, jag höll på att dö, blev helt hysterisk, de hela slutade med att jag ramlade ur sängen och slog i nacken, d¨å trodde jag att allt var över så jag la mig ner igen, och skulle sova, men dom jävlarna kunde inte låta bli att kittla mig! haha...
Vakande tjugo över åtta idag, så snoozade vi till tjugo i nio typ, gick upp satte på oss och skulle käka frulle och läsa catrin s lapp, hon hade gått till jobbet tidigare, så gick jag och Lisa in till stan, skulle ju till likningskontoret oc h säga att jag skulle flytta hem, men där fanns inget jag kunde göra, allt sköts i sverige när jag kommer dit, super bra! Så åkte jag hem, var inom parken och lämnade en film till marie, och nu har jag inte gjort så mycke, ska snart käka lite! Ska vara barnvakt ikväll och imorgon är de sista fest kvällen för mig här :(

En vecka kvar till midsommar ;D Vilken helg vi kommer att ha!!!

6 dagar tills jag flyttar hem och 5 tills mamma kommer hit!!

Och halva juni har redan gått, tiden går sjukt snabbt!!!

Torsdag!

Har precis kollat på berverly hills, ska snart dammsuga och sedan blir de lunch :D
Nu är de bara en vecka kvar här, tiden går helt sjukt snabbt, har redan varit här i 11 månader, och så många minnen jag har härifrån, och alla vänner jag har träffat här!
Hm idag är de iaf sista boxningsträningen innan jag flyttar hem, och vi har kommit på världens bästa sak till tränaren, hon kommer bli så förvånad, haha!! Har börjat packa lite smått med, och rensat lite, så man vet vilket man ska ha med sig hem eller inte, gud vad mycke jag har packat på mig på den här tiden!
Ikväll blir de sovis med Lisa och Catrin :D De bästa här!! Sen imorgon när jag vaknar ska jag till likningskontoret och säga till att jag ska flytta hem!
Nä nu får jag väl krypa upp ur sängen och göra lite nytta!! :D

1vecka, en liten fjuttig vecka :D

Tatuering!

26055-75

Dagen började snorig och trött, men de gick över efter den liten stund ;D Gick ner till parken och sjöng nationalsången och åt jordgubbstårta som Marie hade bakat, hon är grym på de ;) haha! Hämtade sedan barnen och sen va de dags flr mat, tacos blev de och de va sjukt gott :D Sen ner till Catrin, gick till tatueraren ochså satte hon igång, och resultatet är på bilden :D Sen mötte vi Lisa, jag åkte upp till Marie, och så gick vi på Harrys och såg lite av matchen, sen hem till catrin igen, sen hem till sofie och sen iväg till några andra tjejer så satt vi på deras bakgård och hade de mysigt, klockan halv tolv begav vi oss hemåt ochsov :D Var lagom pigg idag på morgonen, haha, men några koppar kaffe hjälper!
Ska ner til stan sen och foxa lite saker, sen hem till Lisa en stund :D

Två veckor kvar här idag!!

Lördag!

Helgerna är lugna nu :/ Så här lugna har de inte varit på jag vet inte hur länge, men de är skönt med, mina homies, god mat och en bra film, kan rädda varje lugn helg :) Men nästa helg ska minsann inte bli lugn ;)
Igår kväll var jag och Catrin inne på tatoo house och beställde en tatuering, så på onsdag smäller de, igen, fyra år sen jag gjorde min förra! Men jag har bara lite problem på hur den ska se ut, men de får jag fixa ;)
Just nu sitter jag och är barnvakt, vi sitter och käkar chips och kollar på lilla melodifestivalen, sen när Maren och Kasper har lagt sig ska jag kolla på film..
Nu har äntligen de fina vädret kommit hit med :D Så nästa vecka är de bikinin på som gäller, här ska stekas :D

De är bara 19 dagar kvar tills jag flyttar hem, de är helt sjukt vad tiden går!!

Nä nu ringer väl mamma snart :D<3