Dagen!

Vid tio fick jag ett sms av Catrin och frågade om jag ville med på en pomenad, såklart, men jag satt i pyjamas i min säng, haha så hon gav mig 15 min, duschade och fixade mig iordning, sen gick vi en runda i en timme typ, sen gick vi hem till henne och såg hur hon bodde, vi gjorde kladdkaka med och sen åt vi tacos, mums mums, satt ute på altanen med strålande solsken :) Sen vid kvart i 1 gick jag hem, satt lite här hemma, sen körde jag hem till Fia, kollade på sjunde himmlen och sen körde jag hem igen, handlade och hämta Maren och Henrik, sen kom Kamilla och Joakim hit, så gjorde jag stuvade makaroner (har alfrig gjort de innan) och korv, men gott blev de, och nu har vi kollat på barnprogram och de ska snart sova..

Fia ska sluta i oktober, hur ska jag klara mig? Men jag klarar mig alltid, men tråkigt, men om du mår bättre så är de bra! :)

Sara ska ringa till mig vid nio :) Älskar dig som faan!!!

Puss

P.s Julia är knäpp, men de är väl inget ovanligt? :P Men jag älskar dig ändå!!

God morgon!

Vaknade först vid sex idag, jag som alltid brukar vakna när Henrik skrker, de är så skönt att kolla på klockan då och tänka, åhh nu får jag sova några timmar till, men inatt skrek han inte, så natten har kännts så kort, hahaha..
Har iaf precis kört barnen till skolan och ska plocka undan sedan frukosten snart.. Har inte så mycket hemlängtan nu, inte nått alls, men vill ändå åka hem till jul..

Fick nyss ett sms av Yvonne (mamman) blev bara så glad, hon skrev iaf såhär:
:) Ha en fin dag! Jeg er så glad for at nettop du bor hos oss.. D var så deilig å komme hjem i går.. når du hadde gjort d så fint. Klem

Man blir ju bara så glad av sånna sms :)

Pusspuss

God natt!

Nu är jag hemma igen, var på aupair träffen idag, mycke trevligt :) Var uppe i kyrktornet och kollade på utsikten, men fasen va läskigt de va att gå ner sen, haha.. Sen satt vi och snackade och sen lekter vi lite lekar, efter de gick vo ner till stan och åt och sen satte vi oss i tunnelbanan för att åka hem, trevligt på trikken va de med, lite mer folk nu :) 3 på samma station :)

Imorgon jobbar jag till 21.00, men inte så himla farligt barnen lägger ju sig vid 7, och Fia kommer förhoppningsvis hit :) Och på dagen ska jag träffa Bella..

Snackade med Julia i telen nyss, älskar dig som fasen! Hoppas att du får de kul i GBG ;)

Puss och godnatt

Ps. Sara jag saknar dig jätte mycke, tänker på vår sista kväll i fbg, haha, älskar dig d.s


Så här ser här ut :)


Här är mitt sovrum


Vårat tvrum



Ingången


Toaletten


Vardagsrummet


Tredje våningen, gästrummet där uppe


Köket


Så här ser det ut i huset jag bor i här :)


Idag  gick jag upp kvart i sju som vanligt, åt frukost och sånt, vid åtta körde jag de till skolan, sen åkte jag och handlade och sen hem och sov i två timmar, underbart :) haha, sen va de stor städning av huset, men de va rätt kul att gå runt och plocka lite, tog en paus vid ett kanske, sen fortsatte jag till klockan halv 4 typ.. Åkte och hämtade barnen och sen pt vi nudlar, snabbt och lätt, hahah..
Har fått post av älsklings Hampe idag, med tre autografter på :) hehe, så ikväll ska jag skriva ett brev till han, tänkte skicka ett till mormor och till farmor och farfar, så blir de glada :)
Nu ska jag slappa i en timme för sen ska vi till aupair träffen:)

Pusshej


God morgon!

God morgon kära vänner!
Har precis kört barnen till skolan och tänkte ta och sova en timme eller två :) Sen ska jag storstäda, :) Så de blir på mitt vis, hm får se om jag orkar fixa med allt som jag har tänkt, haha, men de finns ju en dag imorgon också för den delen :)
Fick reda på innan att jag ska jobba till nio imorgon, men de gör inget, hade ändå inte tänkt göra nått, behöver ju inte passa de på lördag, så de jämnar ju ut sig :)

Puss


Ps. förresten skulle de va kul att veta vem som läser här, så ni kan ju skriva ert namn :) D.s

JULIA!

Detta blogg inlägg ska ängnas åt en underbar person, vid namn JULIA!

Kan ju ta de från början om vår relation, första gången vi träffdes och umgicks va när hon kom till Fbg och skulle vara hos Johanna, Johanna hade kille så de blev att jag och Julia fick umgås, men inte fan klagade jag på de? En varm sommarnatt/kväll, satte vi på oss en bingoberra keps och träffade några kille som retade oss för att vi ska bingo bëa, de tyckte inte att vi kunde säga R, haha, så vi satte hos utanför ett hus och började skriva med nypon, haha, så hon blev bingo och jag bëa, haha, sen skulle Johanna åka till Linus så Julia fick sova hos mig och efter de har de varit hon och jag mot världen :)
Umgicks hela tiden, snackade alltid i telen, och helt plötligt hade hon "flyttat" hem till mig, fast bara på helgerna, helger som jag aldrig glömmer, vi och gänget, de roligaste va när vi satte in en säng till henne och dela upp mitt rum i två rum :) Sen en kväll stod vi ute på min balkong med en varsin umbro sko såklart :) och kom på bokstödet :P haha, den 29 oktober (?) nästan helt säker...
Sen va de en period då vi inte umgicks nått, men vi visste hela tiden vart vi hade varandra!
Sen när hon började i stan så umgicks vi mer och mer, åhh vad glad jag blev då :)
De är nått speciellt med oss, vi är så olika attt vi passar så bra ihop, hon äter lixom underdelen på frallan och jag överdelen :) 
Nu har vi fått tillbaka den där speciella känslan igen :) fast nu bor jag ju inte 10 min ifrån dig, nu bor jag timmar ifrån dig, men de känns ändå som om vi kommer närmare varandra för varje dag ändå :)

Du ska veta att du är en väldigt speciell person för mig, och du betyder oehört mycke för mig!
Älskar dig över allt annat i världen! Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta!!



(hon skiter inte på riktgit här ;P)


Din Emilia


Sverige om 5 veckor :)

Catrin kom till mig vid kvart i tio, så körde jag oss till Fia och plockade upp henne och Kamilla :) sen åkte vi till biblioteket, lite mer folk än sist :) Sen gick vi och åt lunch, men dyrt som faan, hahha! Sen köpa lite chips (förlåt Julia, :P) haha, vi skulle tröst äta och kollade på sjunde himmlen hemma hos henne, så när de äntligen skulle börja så kollade vi la 10 min? sen hände de nått med tv och så hann vi bara se de tio sista minuterna :( sen åkte jag och handlade och sen hämtade jag Maren och Henrik, hem och lagade mat!
Vi halv sex åkte jag in till oslo och träffade Bella och Frida, de va najs :) Tog en kaffe vid "henke" haha.. Sen gick vi runt lite och sen vid halv nio åkte jag hem, Yvonne va med på samma trikk så jag snackade med henne, hon ska ta ledigt v.40 när barnen har höstlov, så då ska jag åka hem, i en vecka :) skönt :)
När jag kom ringde mamma mig, så snackade vi lite, men tårarna va nära hela tiden :( hon tycker att jag ska tänka över de med att åka hem i jul, jag vet vad jag vill nu, kankse ändrar mig sen? Men de känns skönt att ha "bestämmt" mig, tänker ju inte säga nått till familjen här ännu, ifall jag ångrar mig, blir bara krångligt då, men berättade för henne idag att jag hade en sån himla hemlängtan :(

Imorgon blir de städning av hela huset, och plocka iordning, tycker att de är härligt att städa här :) ska ta bilder efteråt så att ni får de hur jag bor :)

Pusss
Min familj där hemma är den bästa som finns! De hade beställt ett nallebud till mig ;)


Hej hopp...!!

De gick bra att sova, lite svårt att somna, annars va de OK.. Hm känns likadant som igår, men idag ska jag få träffa Fia så de känns bättre :) Har precis duschat, ska snart sätta på mig lite kläder sen är de dags att åka, ska vara hos Fia hela dagen, iaf till 3 eller nått, behöver de...
Ikväll kankse jag ska träffa Bella, de skulle vara najs.. Lite halländska skulle inte vara fel, haha..

Ha en bra dag allesammans :)


Pusss

sova???!!

Var ute med Catrin innan, trevligt att prata lite :) Berättade för mamma innan att jag vílle hem, de är mitt beslut!
Ska försöka sova nu, hoppas att de går bra :) God natt !!

Puss hej

Mamma, saknar dig!

Känns lite bättre nu, men BARA lite, skönt att komma till Fia imorgon, vi har samma problem, vi förstår varandra :) Kommer nog hem i Jul, ha tänkt på de nu igår och idag, 4 månader de räcker för mig, har nog gjort mitt då, känns de som nu iaf!!
Jobbar nu, haha, sitter med min bärbara i knät i soffan när barnen kollar på tv :)
Efter åtta kommer Catrin hit, så ska vi gå en runda, skönt!  Har gått jätte bra idag med barnen, och de känns skönt, men jag tänker på alla där hela HELA tiden :/


Mamma, jag saknar dig så att jag nästan spricker, och inte tala om hur mycket jag saknar Nickolina, världens mest underbara person :)




Kommer jag klara de?!

Usch de har inte blivit bättre med nått, har fortfarande svin ont i magen för att jag längtar hem så mycke, bara jag tänker på någon där hemma, får jag tårar i ögonen :( Kommer inte att klara de här, jag visste de, trodde att jag var stark, men nu med facit i hand vet jag att jag inte klarar av sånt här, de började ju så bra allt, men nu känns de skit alltihopa :( har bara suttit här på samma stol hela dagen, OM de inte blir bättre om några vecko måste jag nog säga att jag ger upp :( Men änsålänge har de bara varit två dagar jag har kännt såhär, kankske de försivnner snart?? Hoppas verkligen de!!

Nu ska jag med Maren ¨på danslektion....

Puss

Hemlängtan!

USch vilken hemlängtan jag har nu :( Igår kom tårarna och de ville inte sluta rinna :( Så jag ska inte prata med mamma förrens i veckan, klarar inte av de :( Just då när jag behövde de så ringde min kära Julia, tack, så efter de känns de bättre, men inte helt bra, men va faan de är sånt som man får tåla, ska verkligen inte ge upp än, har varit här i en månad ska vi att jag klarar mer :)

Har precis kört barnen till skolan och plockan undan från frukosten, så nu är jag ledig fram tills 13.00 för då ska jag och Maren på hennes danslektion! Sen ska jag jobba till 8, ska göra de varje måndag, inte så farligt, börjar jobba vid halv 4 på fredag så de jämnar ju ut sig :) Så nu ska jag bara slappa, kankse sova en stund?! Inget fint väder så inte så kul att gå ut en runda heller! Imorgon är de aupair träff på biblioteket, skönt att träffa lite folk :)

Pusshej

Jag och Julia


Dagen!

Hm idag har jag bara legat i min säng och snckade med folk på msn, en riktig slappa dag :D (Har ju varit hemma hos Julia med, vi har räjsat med bilen och fikat, haha, men tyvärr var detta bara i våra drömmar) :P Snackat med Tina med i 1.30h :) De va trevligt :) har fixat msn också :) Äntligen :) Ska nog gå ut och gå vid åtta tror jag!

Pusshej :)
Bjuder på en bild på världens goaste tant ( och min mormor i bakgrunden)






Tina

Helgen!!

Fredag: Åkte till Fia vid halv 5, sen när jag skulle köpa tåg biljett, köpt jag rätt första gången, så sa han som jobbade där att de va felm så fick köpa en annan, men sen nä jag satt på tåget, åkte tåget förbi blommenholm, där jag skulle av, så de fick hämta mig med bilen i Sandvika, gjorde inte så mycke, började förfrsta lite :) i fias rum på garaget, satt där till tio tror jag, gick ner till bussen och sen var vi inne i Oslo, gick till Hard rock cafe och tog en cider där en man tog kort på oss utanför toan, sen gick vi runt lite och hamnade på roxy (fjortisställe nr 1)  beställde iaf en cider, och fick en halmstad cider, haha, vlev helt häpen så de fick bli ett kort på min cider med :) haha 
sen ringde vi en massa personer för att försöka få tag på ett telefon nr via internet, haha, men till slut fick vi tag på nr, sen va de mousqito som gällde, grymt kul :) sen va de en tur in på 7eleven :) haha, sen var de burger king och kebab, gick till bussen åkte hem till fia och sov där,

Lördag: Vakanade vid 10, plockade iordning lite sen gick vi ner till bussen åkte in till oslo och bytte buss så åkte vi hem till emelie, satt där ett tag, sen åkte vi tillbaka till oslo, gick och åt, shit vad gott :) sen gick vi runt lite där, eller rätt mycke på slutet, hittade iaf ingen automat som Emelie kunde ta ut pengar på, sen ¨kte vi hem till Fia igen, de började göra sig iordning och började förfesta, här är ett kort på deras outfit :) men jag som bangade ur satt därmed mitt vatten, haha, vid tio i nio gick jag ner till bussen och åkte hem hit, somnade rätt så snabbt om man sähger så :) haha!

Idag: Vakanade vid halv tolv utav att Henrik kom in på mitt rum och gav mig ett armband som han hade gjort till mig, sen duschade jag och åt frukost och nu sitter jag här bara :) haha!



Pusss

Tack Nickolina för låt tipset hemma, Lasse LIndh är grym!

Några dagar!

Nu ska jag ge mig på det hör för 3 gången, alltid är de nått som förstör :(

Lördag: Åkte med bussen till Halmstad vid halv åtta, var dör vid kvart över ett, Tina var med och hämtade mig, åt en pasta och sen körde vi hem, Sara kom och vi tog bilen och körde en runda, sen bestämdes det att vi skulle åka in till stan, så vi gjorde i ordning oss och gick hem  till Sara och började dricka lite där, sen gick vi hem till Mange, där boysen var, sen va det stan som gällde, har inte för många minnen från den kvällen, haha, "meny  tack" haha, sen följde 3personer med mig hem :)

Söndag: trodde att jag skulle vara svin bakis, men icke sa nicke, var bara jävligt trött, åt hos mormor och slappade med film :) vid sju körde jag tina till tåget och jag fortsatte min färd mot hylte och julia, vi gjorde inte så mycke, slappade mest och snackade :)

Måndag: Vaknade vid tio, sen var det banken som gällde för att växla in mina norska pengar, sen tog vi en runda förbi farmor och farfar, sen åkte vi till ullared, hittade de som jag skulle ha, sen hem, körde julia hem och sen tog jag danielssons bil till fbg där sara befann sig,¨åt lite och så, sen körde vi runt  lite i där, och hade svin kul, haha! sen vid nio körde jag hem igen, satt bara och snackade med mamma och pappa!

Tisdag: Led som faan av min förkylning som jag hade fått i lördags, de va begravning med, sorligt men mycket fint, när jag kom hem därifrån så ringde jag till julia och sa att hon skulle hoppa av bussen så kom jag och hämtade jag henne i rydö där hon hade hoppat av, så åkte vi till farmor och farfar och sa hejdå, sen hem till mig, va lite ute och  gick och slappade, vid sju åkte julia hem och vi åt pizza, aldrig mer torups pizza, inte alls god, tacka vet ja charlies :)

Onsdag: vaknade vid nio, vid elva hämtade anna mig så åkte vi till mormor och åt, sen körde hon in mig till stan, så tog jag bussen, kom hit till norge vid sju så gick vi till svenska kyrkan, på aupair träff :) sen gick vi till hard rock cafe och tog en cider, haha, jag med all min packnig, haha! Sen vid kvart över tio åkte jag hem och sov!

Torsdag: Gick upp vid sju och väcte barnen och så, sen gick vi till barnhagen och skola, sen tog jag bilen som sotd där, sov lite mådd einte alls bra, sen städade jag, handlade och hämtade barnen, sen vid 6 kom Fía hit och vi försökte fixa internet på min data, men allt var bara skit, s¨å åkte vi till bekkestua och åt, sen till seveneleven och försöke att fixa biljetter till idag, hm får se hur de blir, vi ska iaf ut idag! hade de allmänt trevligt som vanligt!

Idag: Har två sjuka barn hemma, men ganska slappt, de är ju rätt slitna, Joakim har inte ens vaknat, Trond kom hem och skulle se hur de  gick, så ringe han telenor och nu funkar internet :) whoo säger jag bara :) Men nu funkar inte msn, haha alltid nått som är fel!

Pusss

Fredag!

Gick upp halv 7 idag :(  duschade och sen va de frukost och gøra matpakke och Joakim och Kamilla, Henrik skulle ju vara hemma idag før att hans barnhage var stængd, men dagen har varit bra :) Vi har varit ute och lekt, kollat på tv, handlat och bakat muffins :) Ripps muffins (vinbærsmuffins) haha.. skit goa, ska ta hem några till Sverige, før imorgon halv åtta bær de av  till Sverige, ska bli skønt att komma hem, men jag har verkligen inte hemlængtan på de viset, men nær man vet att man ska hem imorgon får man lite hemlængtan!
Ikvæll blir de att kolla på "tillsammans" och kankse ta en pizza om de ær nån i frysen?! Sen hoppas jag att jag ska træffa Sofie :)

Pusspuss


Jaha nu sitter man hær igen, haha! Har precis kollat på tillsammans, men de fannas ingen pizza, men åt skit god grillad lax och ris :)
Innan nær jag låg hær inne i mitt rum så hørde jag att Yvonne kom hem och så gick hon raka vægen till mitt rum och knackade på, så hon som hon var och klippte sig hos hade precis flyttat hit till Oslo och hade inga vænner, så hon hade tagit hennes mobil nr till mig, haha, så jag skickade från Yvonnes mob innan :) har ju inga pengar på nån av mina två mobiler :( haha!
Skickar lite med Sofie men verkar inte som om att vi hinner ses :( Tråkigt, kunde du inte komma næsta helg lixom?! haha! Men de kankse blir fler gånger?! :D

Var nere och kollade innan nær trikken skulle gå till min buss imorgon, men till min fasa såg jag att de børjade inte gør førrens halv 8, och då åker min buss från Oslo S, så jag fick fråga ifall de kunde køra in mig, så nu ska jag iaf åka bil till min buss, så jag behøver inte gå upp lika tidigt som jag først hade behøvt :)

Nu ska jag sova!
Puss
 
P.s Imorgon ær jag i Sverige igen D.s

Igår och idag :)

Onsdag: Vaknade vid sju, gick upp och gjorde mig iordnig och sen vid halv åtta vaknade barnen, så åt vi frukost och sen körde jag de till barnhagen och sfo, sen åkte jag hem och började städa, sen gick jag och duschade och sen vid tolv åkte jag till Fia, satt och snackade sen kollade vi på sjunde himmlen, sen vid 3 åkte jag hem och hämtade Henrik och kasper + hans två kompisar, gjorde ugnpannkaka igen (!) haha deras favvo rätt :) haha, litre trött på de nu kan man ju säga, sen gjorde jag inte så mycke, låg och slappade och kollade på tv!

Idag: vaknade vid kvart över sju, gjorde frukost och sen skulle jag köra henrik till barnhagen men bilen ville inte funka så vi fick gå, haha, sen skurade jag golven och fixade och donad, så är de när man inte har nått att göra, sen va de tv som gällde, åkte och handlade, sen va de sjunde himmlen som gällde, åhh så bra :) sen hämtade vi henrik och sen började jag mig på köttfärssås och spaggetti, haha men de blev rätt gott, men skulle räckt till 50 pers till, hahaha!!!! Plockade undan och sen körde hem till Fia och här sitter jag nu,och kollar när de äter, haha!! Ska ladda in lite låtar¨på min mp3 :) wihoo lite nu musik nu  när man ska sitta på en buss i 6 timmar, haha, här ska de sovas :D

PUss
i övermorgon är jag hemma igen några dagar :D


Kækade en vældigt god glass hemma hos Fia sen bar de av till hennes rum før att fixa fram bra låtar, och bra låtar blev de, hittade t.o.m min gangster låt :) ær hur glad som helst :) Vid halv åtta var vi færdiga med musiken och jag satte mig i bilen och kørde hem, med mp3 i øronen och sjøng før full hals, haha! Nær jag kom hem la jag mig i sængen och kollade på tv, sen børjade jag packa lite och tvætta, så nu ær de færidgt, ska bara lægga i klæderna i væskan som jag nyss stoppade i torktumlaren( som før øvrigt ær svensk, de står på svenska, haha) sen ringde Tina mig :) så vi snackade en stund, som vanligt :) Ælskar dig tjejen!
Och nu ska jag sova, upp kvart øver sex imorgon :/ aja, de ær ju iaf fredag :) Ska træffa Sofie imorgon med, fast sent på kvællen :) men de gør inget før de ær inte var dag en hallæning anlænder hit till trakterna :)

Jaha, nu sitter du nog på bussen Fia, hoppas att du får de trevligt och skønt (!) haha hemma, :P Kommer nog sakna dig en smula, har ju setts varje dag denna veckan! Men på onsdag ær vi i farten igen, vare sig du vill eller inte ;P haha!

Puss

Sjuk?!

Vid kvart øver 3 åkte vi och handlade sen hæmtade vi Henrik och åkte hem och lagade spagetti och korv, mums, men jag var helt slut och huvudet bara bankade, så precis nær vi hade ætit kom Trond hem och sa att jag skulle ta en huvudværkstabblett och gå ner och vila, så fixade han undan maten och så, så jag somnade och en en timma eller två, skønt, vaknade av att Farmor ringde hem hit, så jag snackade lite med henne!
Sitter och funderar på om jag ska fråga familjen om jag kan få min løn den 20 varje månad istællet, før de andra får ju de, hm tar de imorgon bitti tror jag!
Næ nu ska jag se om de finns nått bra på tvn som jag kan se, annars sover jag!

Puss
Længtar hem lite nu, men de ær nog dærfør att jag vet att på lørdag ær jag hemma :)
Vi har planerat en massa framøver jag Fia, så de kommer inte att bli lugnt nånstans nær vi ær tillbaka i Norge igen :) haha!!


:D:D:D

Måndag: Vi åkte en svæng till Fia, haha, eller vi snurrade runt ett antal varv dær borta, haha, men till slut hittade jag ;) va hos henne och kækade popcorn och drack saft, sen åkte vi och hæmtade Henrik och åt lite macka och sen tog vi trikken till oslo och møtte Yvonne, sen åkte jag tillbaka med trikken och hæmtade bilen och kørde till Fia, och denna gången kørde jag helt rætt :) Var dær lite sen kom Malin och vi åkte till Ikea, och jag kørde, de va asa mycke folk och vi trodde inte att vi skulle få nån pakering, men vi kørde ner i pakeringshuset och børjade leta, såg en bil som precis skulle køra ut och vi tænkte den tar vi, den va ju precis framfør oss och allt, så vi stællde bilen dær och helt pløtsligt kom de fram en gubbjævel och sa att han skulle pakera dær och att han skulle backa in, såg jag inte de eller?! næ de gjorde jag inte før de førsta så blickade han och vænster och pakeringen var på høger sida och vem faan backar in på en pakering nær de ær milslånga (lite øverdrivet) bil køer?! næ den gubben gjorde iaf de, så Fia gick ut och pratade med han, men han gav sig inte, de va hans pakering, haha, så hoppade hons in i bilen och vi låste och då kom han och bankade på dørren igen, haha, sen va de en pakering precis jæmte och så tog de den, sen kom hans fru fram och skulle sæga nått men vi brydde oss inte, och nær de hade pakrerat bilen så kom bara gubben fram och øppnade vår bildørr och gav oss nått råd, men vi fattade inte vad han sa, haha, så satt vi kvar i bilen ett litet tag och sen rættade vi till bilen før jag hade kørt rætt snabbt in och inte så rakt, haha, så till slut kom vi iaf in på Ikea, kændes som hemma :) køpte en papperskorg, skulle køpt en skit fin tvættkorg med, men nær jag skulle betala kostade den 350kr, så jag hoppade den till en annan gång, sen gick vi och køpte svenskt godis :) jag shoppade loss som bara den ;) haha, 3 påsar med kekschoklad, en dumle påse och 2 rullar marabou choklad :) sen kørde vi till Fia och føljde med Malin hem en liten stund, så vid kvart øver nio åkte jag hem, skulle ju kollade på skærgårdsdokton som skulle børja 22.00 men nær jag kom hem och hade snackat med familjen då va klockan typ fem i tio så jag gick ner och satte på tvn, då hade programfaan redan børjat vid halv tio, haha!

Nær jag vaknade idag mådde jah helt kasst, kænde mig helt sjuk:( Så gick jag och duschade och då kændes de bættre, lagade frukost och sånt, sen kørde jag till barnhagen med Henrik och sen kørde vi till Fia, sen kom Malin och vi børjade vår vandring mot biblioteket, satt dær lite sen kom de en till aupair från Sverige och sen kom de en ifrån Tyskland, så satt vi och snackade ett tag alla, så gick vi till køpcentrat, och køpte glass och jag køpte en smoothie, som Kamilla gillade bættre æn glassen, hehe, sen va vi på Hm lite, och jag kørde Kamilla i barnvagnen hem så somnade hon så søt, och vi kørde hem och nu sitter jag hær, ont i halsen och huvudet! :(



Puss

Snart ær jag hemma igen i några dagar!!!


Min dag...!

Gick upp kvart i 7 idag, gjorde iordning barnen och så, Yvonne tog Henrik till barnhagen idag, sen har jag fixat och donat lite hær hemma, vid 8 vakande Kasper, så nu sitter han hær inne på mitt rum och kollar på tv, før vi sitter och væntar på att Maren ska vakna så att vi kan ¨ka till affæren och køpa lite mat, bl.a frukost før de finns verkligen ingenting hær, sen ska Maren ivæg och leka med en kompis, ska køra henne dit sen, har kollat nu på internet vægbeskrivnig så de ska nog gå bra :) Sen ær de bara jag och Kasper hemma, hm undra vad vi ska hitta på ?! Ska hæmta Henrik tidigare idag før vi ska vara på stortinget vid 4 idag før de ska ivæg och træffa Yvonnes kompis och jag ska hem igen med trikken och sen køra (helt sjælv) till Fia, haha, hoppas att jag hittar, men de gør jag nog :) Så ska vi ivæg till Ikea :)

Grattis Julia på 18-årsdagen :) Ælskar dig!


Puss


Helgen

Fredag: Vi kom ivæg vid halv 5, kørde och var framme vid 6, fick stælla bilen och ta en motorbåt till øn, åhh shit vad mysigt de va de, vi åt kræftor, krabba, rækor och blåmusslor och vin, hur gott som helst, men krabba var inte riktgit min grej! Sen ringde jag och snackade med mamma lite, saknade de lite, och nær jag skulle sova, sov jag i en liten stuga vid huset, helt sjælv, och nær jag låg dær kom jag på hur mycke jag saknar min lillebror : /
 
Lørdag: Vaknade vid 10 gick och åt frukost, sen slappade vi bara hela dagen, læste lite tidningar och kollade på tv, vi tog en  båt tur på skærgården och åt glass, skit hærligt! Nær vi kom tillbaka kollade jag nog på tv  kollade på ice age 1 med haha, så jævla bra den ær asså, haha, och tog de allmænt lugnt, sen åkte vi med och hæmtade garnet (vet inte va de heter på svenska) mitt ute i havet och vi hade fått 11 stora (ca 1kg) krabbor, och en skit stor rødspætta, så vi kokade fisksoppa till kvællsmat, den va inte riktgit min stil, men jag åt iaf upp rækorna i den, haha! Sen børjade vi kollade en film, den va lite læskig så Helge fick følja mig upp till min lilla stuga, haha, va lite skraj, haha!
 
Søndag: Vaknade vid halv nio duschade och gjorde mig iordning, och sen va de The Voice som gællde fram till klockan tolv, før då børjade de flesta gæsterna komma, de va nått slæktkalas eller nått, de va typ 50-60 pers, åt hamburgare och kaka, sen vid fyra åkte vi hem, de va en massa kø før att alla skulle væl åka hem ifrån skærgården eller nått, sen nær vi kom hem, har jag bara pratat i tele, først med Ella, sen mamma, sen Hampe ( åh vad jag saknar han) och nu de sista pratade jag med Tina, och så har jag ætit pizza, mina nya favvo pizza :) Ska sova nu, ær skit trøtt!

Pusspuss
Snart ær jag hemma igen några dagar och træffar alla de jag ælskar! ;)

Helgens sæmsta: Utedasset, usch, fanns ingen annan toa, haha!
Helgens bæsta: Mysigt och trevliga sms :)

Fredag!

Klockan ringde tjugo øver sex i morse,var lagom trøtt, haha! Så jag steg upp och duschade mig och gjorde mig iordning, sen va de frukost och påklædning som gællde, sen gick halva familjen ochd e blev lite lugnare tempo, gick med Henrik till barnhagen vid 8 idag, så jag kunde børja stæda upp lite hær, får panik nær de ær saker øverallt, så fixade jag så att de ær fint och så hær hemma nu :) Satte Maren och Kasper vid bordet så att de kunde måla lite :) Medans jag packade barnens klæder infør vår minisemster!
Ska snart gå ivæg och handla lite mat som vi ska ha idag, hm undra vad de blir før nått?! :)
Hæmtar nog Henrik vid kvart i 3 før vi ska åka till bjørk... vid 4! Har ingen aning om vart de ligger som vi ska till eller hur lång tid de tar att åka dit eller nått,haha!

Ha en bra helg allesammans :)

Puss och kram mina kæra vænner!

Julia, Sara och Tina ni betyder mest!!!!

Torsdag!

De blev inte att jag gick igår, utan jag tog bilen till rema 1000, så nær jag kørde førbi rimi så såg jag att de hade øppet till 21, haha, hade ju lika gærna kunnat gå ner dit, aja, så jag kørde en runda lite øverallt! Var nere vid sjøn med och satt och kollade! La mig vid tio var trøtt som jag alltid ær just nu, haha! Men vaknar av mig sjælv, så då ær man inte lika trøtt att vakna vid sju! Så åkte vi med Henrik till barnhagen, sen bakade vi muffins med ripps i, eller vinbær, haha, och choklad :) Mums! Så vi hade barnkalas før typ 20 gosedjur, haha, vi hade ballonger och presenter och så hade vi dukat till alla med glas, sugrør och tallrikar, haha! Sen åkte vi in till oslo før att jag skulle byta mina byxor till en mindre storlek ju, men nu nær jag var på toa ryckte jag bort knappen, bra jobbat Emilia, haha! Ska snart åka och hæmta Henrik, sen blir de Kylling och ris och sås :) Och muffins till efterrætt :)

Pratade med Sara innan med, du vet att jag ælskar dig hur mycket som helst!!
Julia snart kommer jag hem!!! Ælskar dig med hur mycket som helst!!!!




Kycklingen ris och sås va jætte gott, och de va impande øver min sås :) haha! Sen kollade vi lite på vad de hade før filmer och sen kom Trond hem, och sa att jag inte behøvde passa barnen, så jag skickade till Fia att vi skulle træffas i byn vid 6 istællet, så vi gick runt lite och hade de allmænt trevligt, åt på mcdonalds IGEN, haha, men den nya hamburgaren ær ju sååå god, men stark :) sen gick vi till akes brygga, gick på toa, haha, sen åkte vi en karusell, axels tivoli var dær, haha, lite hæftigt med ett svenskt tivoli och ett halmstad tivoli før den delen, sen kollade vi in væsrta lyx båten, en bild tog kan jag lova ;) sen va de en annan kryssningsfærja som också låg dær, men fy faan vad långt de va, hela fick inte plats på kort så jag fick dela upp de på fyra, haha, sen kollade vi var min buss gick ifån nær jag ska hem, så nu vet jag de :) Vill hem nu till min dator :) sen satte vi oss vid national teatern och snackade! :) Tack før en trevlig kvæll :)
Nu ær de dags før mig att børja packa till helgen :) Vad ska man ha med sig?!
Usch upp tidigt imorgon, 06,20 blir de nog:(

Puss och kræm från mig!!!

Rema 1000?!

Kollade på sjundehimmlen innan, nya avsnitt :) Sen vid tre kørde jag och handlade sen hæmtade jag Maren och Kasper på SFO och Henrik i barnhagen, nær vi kom hem gjorde jag pannkakor, sen kollade vi lite på TV och sen vid halv sex kom Trond hem, så gick jag in hær på rummet och har suttit hær sedan dess, haha! Funderar på att gå ner till Rema 1000 och køpa chips før att rimi har stængt, men de tar nog en halvtimme att gå till så jag ær inte helt sæker på om jga orkar, haha! Men de blir nog att jag går dit iaf, haha! Ska nog in till stan imorgon och læmna tillbaka mina byxor jag har køpt och ta en storlek mindre, de hænger ju som jag vet inte vad, haha, ska se om barnen vill åka lite trikk, går alltid bra att sæga att man ska åka trikk, de gillar de :)

Mina vænner betyder mest, saknar er nu, så ni vet!

PUss

Hjælp!

Var inne i Oslo innan, åt på Burger King :) var la några år sen sist, haha, sen køpte jag ett par svarta byxor :) Sen hittatde jag en ny hållplats som jag kunbde åka trikken ifrån :) haha, mitt inne i centrum :) Sen nær jag satt på trikken kollade en æcklig kille på mig hela tiden, så nær jag skulle hoppa vid Beserud hoppade han med av, och såg vart jag skulel gå, men jag stannade dær ett tag så børjad ehan gå och vænster och jag tog ju hållet åt høger, sen efter 2 min vænde han om, och jag blev skit rædd, haha, hatar sånt, så børjade ja gå snabbare  och nær jag var i svængen børjad ejag srpinga och låsa upp dørren, och låste sen sprang jag in på mitt rum och kollade ut så såg jag att han vænde precis utanfør huset, scary :S

Nu ska jag gå och kollade lite på tv!!


Pusss

Onsdag!!!

Førsækte komma in på denna sidan igår, men de gick tyværr inte, så får blogga vad jag gjorde igår. nu istællet!  :)
Vi vaknade vid halv åtta, åt frukost och sånt, sen satte jag barnen så att de fick kolla lite på tv, sen målade vi stenar som vi hade hittat ute, vi dansade ocskå lite till svenska barnlåtar :) hehe, sen vid tolv kom Mari, mycket trevlig tjej, henne kommer jag att træffa igen :) Så åkte vi in till Frogneparken och matade ænder, vi blev jagade också, haha! Sen åkte vi tillbaka hit och hæmtade badklæder før att vi var så varma, jag kørde och Mari var kartlæsare, gick super bra! :) Sen på vægen hem så hittade vi en Gyllene Tider skiva i Yvonnes bil, så den har spelats hela tiden nu, haha, trodde inte att de var kænda hær, men så fel man kan ha, haha, så handalde vi, har hittat en normal affær med normala pakeringar :) Så dit ska jag åka nu nbær jag ska handla :) Så gjorde vi mat, fisk kakor, usch, så jag tog korv och makaroner isællet mycket godare :) en åt vi en massa frukt, gott, vid sju åkte Mari hem och jag la mig och kollade på tv, och somnade såklart, vakande vid åtta och tog lite te och mackor, sen la jag mig i sængen igen och somnade!
Nu har jag precis varit och læmnat Henrik på barnhagen och Maren och Kasper på SFO (fritids) så nu ær jag ledig fram till halv 4-4 :) Ska nog stæda lite, ær lite støkigt øverallt, passa på nu nær ingen ær hemma :)

Ska nog sova en timme eller två først :)

Puss

Sara jag ælskar dig så att jag næstan spricker!! :)

Julia, jag ska komma hem och ta hand om dig! ÆLSKAR DIG MYCKE!!!!

Tina, du måste komma ner nær jag kommer hem, ælskar dig!!!!!


3 år idag!

Vaknade vid sju idag, då åt vi lite frukost, sen gick vi med Henrik till barnhagen, sen gick vi hem och stædade upp lite hær :) Sen åkte vi in till Oslo med trikken, gick och kollade på slottet och va med på en guide tur, riktgit hæftigt va de dær inne, flott kan man ju sæga, skulle med kunna bo dær :) haha! Sen efter den turen gick vi ner till den park dær de va ænder, så matade vi de lite, vi va væl førberedda med gammalt brød! :) Sen åkte vi hem, handlade lite och fikade lite muffins sen gick vi och hæmtade Henrik i barnhagen och åt korv och makaroner! Sen har jag bara varit på mitt rum, kollade på tv sen vakande jag upp och mærkte att jag hade sovit nån timme :) ska ner och kolla på en sjø sen, som vi ska bada i imorgon och sen ska jag ta mig ett låååångt bad i bubbelpoolen:)

Imorgon ska Henrik va hemma med mig, kasper och maren før att Yvonnes kusin Mari ska komma hit till oss, så nu får man snacka med en jæmnårig norsk :) hehe!


Førresten jag och Julia firar 3 år idag :) Førsta gången vi træffades och snackade på riktgit, efter den dagen va de Bingo och Bëa før hela slanten ;) Ælskar dig vænnen!!

Puss
Saschie Milfi and the Carrot!!

Søndag

Idag vaknade jag vid halv elva, gøtt att sova lite :) Så duschade åt och lite sånt, sen kom Fia och hæmtade mig så drog vi till nån strand, med rætt bra utsikt ;) haha, sen åkte vi till mcdonalds, åt en mc fresh kylling meny med fanta (!) och denna fantan smakade precis som den skulle :) sen åkte vi hem till henne och kollade på tv massa program, sen kørde hon hem mig vid sju, så ringde pappsen lite så sa han att de hade varit och køpt en bærbar dator till mig igår :) sen åt jag lite pizza och nu sitter man hær igen, haha! Vilket liv man har, haha! Imorgon blir de Oslo och slottet som gæller, ska på visning dær inne, ska faktiskt bli riktigt kul :)

Pusspusss

Kul dag :)

Åkte ivæg vid halv ett till havet, de tog 15 min att åka dit med 45 min før att hitta en pakeringsplats, haha! De va skit mycket folk och jætte trevligt dær :) Badade och solade som bara den! Sen vid halv fyra åkte vi ivæg till Tronds och Yvonnes kompisar och åt middag, kycklingsoppa, hur go som helst och sedan bullar med choklad i :) Satt och snackade om allt møjligt och vid halv åtta åkte vi ivæg så slæppte Trond av mig på trikken, så åkte jag in mot oslo, træffade Fia vid burger king så gick vi ut i oslo lite øverallt, satte hos ner och tog en glass, sen kollade vi "crazy mannen" haha sen gick vi till mcdonalds, få nog dessværre sæga att jag åt en hamburgare, som va god (!) haha, så jag tar tillbaka de jag har sagt att jag aldrig mer skulle æta hamburgare på mcdonalds i norge, haha :P Sen satte vi oss ner och snackade och sen tog jag trikken hem och Fia tog tåget hem :) Va lite læskigt att gå från hållplatsen och hem hit, haha, så jag sprang och de ær bara uppførbacke hela vægen, så jag va helt slut nær jag kom in, och de va vakna hær før att de ville se hur de hade gått før mig idag :) Så goa!
Så nu ær de toadax før mig och sedan lite tv kollade och sen ska jag sova :)

Tack før en trevlig kvæll Fia! Ses imorgon?! :)

Puss
Julia, Sara och Tina ni betyder mest!!!!

Varmt

Vaknade vid 10 idag, gøtt att sova lite :) Gick upp och åt frukost sen har jag bara varit ute i solen, de ær svin varmt nu :) Ska snart ivæg och bada lite! Sen i eftermiddag ska vi hem till Trond kompis och æta, sen ska jag træffa Fia, som jag aldrig har træffat førut, men de ska bli kul!

Pusshej

:)

HAr tillbringat kvællen dær uppe med førældrana, åt lax svin gott och drack vin, fick t.o.m en vin flska av de som jag kan ha nær jag ska hitta på nått :) hehe! Sen ringde Sara mig så snackade vi en stund, satt vid datan samtidigt så kom de upp på lajven om någon var aupair i Norge, så jag svarade så nu ska vi ses imorgon kvæll :) Ær så glad, haha, min trøtthet fløg førbi nyss, haha! Ska nog lægga mig och kolla på snygg, sexig singel sen :)

Puss och hej leverpastej ;)

Dag 4

Gick upp kvart øver 6 idag och duschade, sedan va de dax att væcka barnen :) Tog fram lite klæder och gjorde frukost, sen åkte jag Trond, Maren och Kasper till Saktteverket før att jag skulle læmna ett papper om att jag har flyttat hit och så behøver jag ett norskt person nr som jag ska ha till mig norska bank nr, så de får jag om 6 veckor (!) helt sjukt!! Sen tog vi trikken till centrum och sen bytte vi till Beseruds trikken, jag klarade allt helt galant :) haha, sen stædade vi hela huset, vi hade ændå inget att gøra så de tog sin lilla tid, haha! Var och handlade sen bestæmde jag att vi skulle ha ugnspannkaka till middag och de visste inte va de var, haha, så betættade jag att de va en tjock pannkaka, sen gick vi och hæmtade Henkrik på dagis så nær vi kom dit va de helt uppspelta och berættade om pannkakan vi høll på att gøra, haha! Sen kom Joakim och Kamilla med, och de va lika uppspelta nær de fick reda på om pannkakan, haha, och de tyckte att de va jætte gott och tyckte att jag skulle gøra mer, haha! Allt før en gammal ugnspannkaka, haha! Sen nær førældrana kom hem så blev de jætte glada øver att jag hade stædat så de bara kramade om mig och så att jag var duktigt och så, de værmde jætte mycke! :)  Men nu ær jag så trøtt så jag vet inte riktgit vad jag ska ta vægen, haha!
Snart blir de fisk och vitt vin med Trond och Yvonne :) ska bli kul :)

Puss
Mina vænner ær bæst!!!

Dag 3 :(

Vaknade vid halv 8 idag, lite sovmorgon, væckte barnen åt lite frukost och så, sen rita vi hagar på marken som vi kunde hoppa i, læmnade Henrik på dagiset, sen gick vi tillbaka hem och pckade, sen tog vi trikken in till oslo, och gick på ett badland :) sen va vi i en park, jag ær inte alls før sånt, men de va skit fint och hæftigt, bara nakna mænniskor, haha! Sen tog vi trikken tillbaka hit, hæmtade Henrik och gjorde mat, de blev fiskpudding (!) usch sæger jag bara, så d blev bara morætter før mig, haha! Sen satte jag mig vid datan och fick jag reda på att Mormor Nanny hade døtt :( blev skit ledsen så jag gick ut en runda, har hittat ett nytt favvis stælle, ska ta kort och sætta in sen nær jag har fått min egen data! Sen gick jag tillbaka och gjorde mig 3 rækmackor och de va smakens :) haha! Sen ringde mamma hit :) skønt att få prata med henne :) Så nu har jag kollat lite på bussar hem, så jag kan vara med på begravningen :( Men de ær en positiv sak, jag får med min dator hit :)

Nu ær de sovdax før ,mig, ska bara kolla lite på tv som vanligt haha!
Pusspuss
(L)(L)

Dag 2

Idag gick jag upp halv sju, var svin trøtt, åt lite frukost och væckte barnen, sen kørde jag de till dagis och fritids, var færdig vid 8, så kørde jag hem och sov till elva typ, duschade och så, sen vid tolv åkte jag in med trikken (helt sjælv) till oslo och gick runt i lite affærer, køpte en væska :) Sen åt jag på mcdonalds, en bigmac som vanligt, men den smakade inte alls som i Sverige, och fanatn smakade inte alls gott :S Så de blir nog ingen mer bigmac førrens jag kommer till Sverige igen :) haha!
Kommer antingen hem den 24 eller 25 augusti eller tidigare om de blir begravning Mormor Nanny ær jætte sjuk :( aja!!!
Ska nog lægga mig nu och kolla på tv :)

Puss och hej æt pastej!!

Mina vænner betyder mest!!!

Fortsættning på dagen..

Vi lagade grillad kyckling med wokade grønsaker och klyftpotatis  och nån svamp gojs skit gott :) sen satt jag lite vid datan, har fortfarande inget liv, haha, sen va de hemmagjord glass som gællde, mums, satt och snackade lite med de Tronds pappa var hær också, førstår faktiskt næstan allt, kænns redan helt konstigt att høra på svenska, sitter och kollar på 1, iaf en svensk kanal :) haha, sen gick jag ner hit och fixade med lite saker, sen gick jag upp till Yvonne och Trond, har suttit dær i nån timme och pratat, mycket trevligt, ska med dem till landet vid nån sjø næsta helg, ska bli kul :) inget jobb utan bara semester :) imorgon ær jag ledig på dagen så de blir Oslo før min del, ska kolla lite i affærer och så :)

Saschie Milfi and the Carrot!! <3
Julia, du vet att allt blir bra igen! <3

Mamma, pappa, Nickolina och Hampus jag ælskar er!!!

1 dagen

Jaha då var lite på førsta dagen avklarad :) Låg och læste inatt i mitt hæfte som jag hade fått av Julia :) græt en skvætt (eller rætt mycket) haha, sen somnade jag, vakande vid 2 att jag hade skit ont i øverkæken, usch fy faan, men kunde iaf somna om, vakande vid sju gick och gjorde mig iordning sen åt vi frukost och lite så, sen gick vi med Henrik till dagis och sen åkte vi trikk till oslo, kollade runt lite øverallt och åt glass, fixade ett norskt nr också, men kan inte registrea de ænnu, måste ha ett norskt personnr, och de kommer inte førrens om om några dagar! Sen va Maren och Kasper hemma med mig, så byggde vi slott och lekte med lera och så sprutade jag med de i vatten slangen, haha! Nu ska jag gå upp och hjælpa till att laga mat :)

Puss