fredag

Vaknade vid tio idag, dusch och tvätten som skulle upp, körde in till stan sen för att fixa mina naglar, blev super najs :) sen en sväng inom jobbet, hann träffa lisa lite med :)
hämtade sara och nickolina och sen hem till mig, sara skulle se på min nya bebis :D körde hem sara, hängde med in lite, drack kaffe och spelade den försvunna diamanten, nostalgi :D haha
hem åt lite, fikade lite hos anna och magnus, hämtade sara, kollade på idol och sen 1408, mysko film de där!!
så nu ligger jag i min säng, ska snart sova, blir jobb, och party imorgon :D och tänk en ledig söndag, har inte hänt på länge!!!

God natt!!

Torsdag!

I tisdags efter jobbet åkte jag till Sara, hon hade lagat mat åt oss, så de blev makaroner köttbullar och rödvin, haha, bra kombination :P sen kollade vi på tv och käkade nachochips och salsa, och drack vin! Urmysigt!!
Igår va de jobb igen, gick bra, plockade upp handukar hela dagen, trist! Men blev klara med stängningen kvart över igår med, jag är väl bäst på att vara jour :P haha!
Sen hem till Johanna för att kolla på tv, som många andra onsdagar! Känner att mitt liv är på rutin nu på vissa dagar, film med mange på söndagar och tv tittande på onsdagar hos johanna! men jag klagar inte! :)

Mellan den 29dec och den 5jan, befinner vi oss i sälen, ska bli fett najs! Egen bil upp och allt, vi kommer rocka!

På lördag är de fest, här ska firas att man fyller 20 :)

Ligger fortfarande i min lars winnerbäck tröja i nickolinas säng, kankse inte ska klä på mig idag, bara slappa?! ja vem vet...

Nu ska jag gå ner och göra nickolina sällskap vid tvn!

Måndag!

Om man kankse skulle börja skriva i bloggen igen :D
Jobbat idag mellan 9-14, rätt så skönt! Efter de så gick jag in till djuraffären och köpte mig en (eller heter de ett?) marsvins bebis, så liten och söt va den :D Och de andra marsvinet här hemma blev sjukt glad att få en liten kompis, känner mig som en liten 10-åring, haha! men va faan
 
På söndag blir man ett år äldre, 20 år, härligt! Så de blir fest på lördag!!
Imorgon efter jobbet ska jag hem till sara och sova hos henne, min älskade Sara!! Saknat henne lite faktiskt!!

Nu ska jag och sis åka till Mange och Andre och hälsa på lite, film kankse?! Ja vem vet...