Lördag

Catrin kom till mig vid halv sju, så gick vi upp till henne för att hon skulle käka lite, åkte sedan hem till marie för att baka pepparkakor, mm degen va godast :P haha, hade de väldans trevligt, kollade sedan på den nya beck, och den va lika bra som alltid!
När jag kom hem kollade jag lite på hipp hipp! :D
Vaknade vid elva idag, fikade iordning lite, vid ett åkte jag in till stan med marie och anna, mötte bella vid stortinget, så nu är två julklappar till inhandlade :D Kom nästan precis hem, sitter och laddar nu inför kväll, party :D N¨ågra saker att välja på, hm får se hur de blir, men party blir de iaf!

Ha en bra lördag!

Fredag!

Låg uppe länge igår, snacka med Tobbe på msn, haha, han vet allt onödigt nu, haha :P Sedan försökte jag somna, men de gicxk verkligen inte, så jag låg vaken jätte länge, ont i hubudet hade jag med :S Vaknade vid kvart i åtta, kankse svoit 3 timmar, kollade på julkaldern och försökte somna om, de gick inte heller så bra, men till slut somnade jag, vakande halv tolv av mig själv, gick upp käkade frulle, sedan har jag bara glassat ;) haha! Sitter och väntar på att Yvonne ska komma hem så att jag kan hämta barnen, om inte hon har gjort de?! Isf är jag helt ledig idag, eller om jag ska hämta de så är de det ända jag ska göra idag, gött, behöver inte laga nån mat heller!


Hm, den här är en himla konstig känsla, har känt den så många ggr för, vet precis va de är, men denna gången är den mildare, hm bra eller dåligt?! aa de visar ju sig snart!

Är hemma om en vecka, ska träffa mina underbara vänner och bara vara, behöver inte stressa som de som andra ggr jag har varit hemma, nu ska jag vara hemma o 2 veckor, kommer hinna att träffa alla och göra allt jag känner för :) Mina vänner är bäst, snart ses vi!
Haha, fast kommer få lite norge feeling, ska ju ut med Bella i fbg på juldagen, så de blir en blandning av norge feeling och sommar feeling :D Kan inte bli mycket bättre! Sen blir de massa party med saschie och the carrot :D

Ikväll blir de pepparkakas bak hos Marie med tjejerna och imorgon blir de hemma fest, har två alternativ, så få prata igenom vilket som verkar bäst!

Har köpt två julklappar, är jag sent ute, haha, alltid, men vet precis vad jag ska köpa de andra julklapparna, men två av dom ska inhandlas i Sverige, dagen innan, haha! Bättre sent än aldrig!


Veckan!

Har inte skrivit på länge nu, de har bara krånglat så jag pallade inte!
I helgen va Nickolina här :D Catrin och hennes bror var här i fredags så kollade vi på sunes jul och drack glögg :) Så mysigt! Lördagen jobbade jag lite, sedan skulle vi shoppa, men inget blev med hem, haha, lördagen var vi på james bond på bio mycket bra, och himla stor sal :) Sen va de stor fest här hemma när vi kom hem, söndagen, slappade jag och nickolina till max, haha, gick till sats, skulle få ett nytt schema till gymmet, som dessutom testades i tisdags kväll..! Hm annara har de nog inte hänt så mycke mer, tränat lite, jobbat och slappat! I tisdags kväll köpte jag även en ipod nano till mig i julklapp från mamma och pappa :)
Nu ska jag tända lite ljus på mitt ny städade rum :) myspys!

Om 8 dagar åker jag hem!

Fest imorgon?!

Onsdag och Torsdag

Onsdag: Vakande som vanligt, gick upp så sa yvonne att jag kunde gå och sova igen, så jag hade sovmorgon :) Hade en super mysig morgon, kollade på julkaleden och sedan sov jag lite, fixade lite inför banrkalaset bakade en chokladkaka, den godaste jag någonsin har gjort :) Gick och hämtade barnen, fick sällskap av catrin :) sedan hem, så kom barnen, så va de full rulle hela tiden, gick och la mig vid halv tio, vid tio ringde mamma, så kunde jag inte somna om :S haha!

Torsdag: Vanlig morgon, hem sov lite, polckade iordning lite, tvättade lite, gick upp till catrin och åt :) följde med henne ner och handlade, gick sedan hem till mig och åt kaka och kollade på sjunde himmlen, strök lite dukar, och lagade mat! Snackade med tina i telen, sen va de boxning, grymt kul, fly pilates efter de, kom hem för en timmes sen typ snackade lite med mamma, pappa och nickolina med! Ska se dagens avsnitt av "fråga anders och måns" grymt kul :) haha!

Imorgon kommer Nickolina :)

God natt!

P.s min vän är en smurf, en söt sådan :P

Tisdag

Då sitter man här igen då!
Vakande som vanligt, helt vanlig morgon, sov när jag kom hem, vakande vid tolv, gick upp till catrin och åt lite :) Sedan skulle vi se sjunde himmlen., men vi fattade inte först hur man satte på deras tv, 5 olika kontroller och massa knappar man ska trycka på innan man sätter på, men till slut funkade de :D Åkte sedan och handlade, körde hem Catrin, åkte och hämtade barnen, gjorde ugnspannaka till barnen, bytte om, catrin kom hit så åkte vi till majorsuten, gick hem till sofia och de, hämtade dom, gick till sats, fick visa de runt lite, har nu värvat 4 nya medlemmar :) sedan va de boxning, och åka hem, hade fått ett sms om att jag hade tappat mitt månads kort, de finns snälla människor :) Ska snart sova, är så himlans trött!
Imorgon är de barnkalas här hemma :)

3 dagar nu <3

Måndag

Gick upp som vanligt idag, allt gick jätte bra :) Åkte sedan hem och sov i några timmar till tolv, pallarade mig upp, satte på lite tvätt slöade gick upp till catrin och åt vår specialre och sedan glass :) Gick hem hämtade barnen, käkade lite, så spelade de bamse spel på min dator, Yvonne kom hem vid sju, så gick jag upp till catrin, käkade lite igen, drack te och kollade på tv, halv tio gick jag hem, så ringde mamma :) Och så kollade jag på wallander :D Och nu ska jag sova, är för en gång skull trött på kvällen :)

God natt!

Bara fyra dagar kvar till Nickolina kommer!! <3

Helgen :)

Fredag: Först var Josefin, Linnea och Frida här, så kom Catrin efter en stund, drack vin och satt och snackade, så gick vi upp, dansade och sjöng, helt plötsligt bara rusade Malinggr 2 , Maria, Ida, Linnea, Jessica ggr2 in och joinade oss :D Så jävla kul de va, efter några timmars dans sprängde vi högtalarna, mådde jätte dåligt över de, åkte in till stan, där var de as tråkigt, åkte sedan hem med bussen tjugo över 2, gick och gick och gick hem från natt bussenl hoppade iaf av på¨rätt plats denna gång :D Upp till loftet här hemma för de skulle jag och Catrin sova! :)

Lördag: Vakande halv ett, började städa alla lådor och skåp i köket, blev nästan färdiga där, men var tvunga att åka in till stan för att Catrin skulle på visning, shysst ställe, sedan skulle vi möta Sofia, så gjorde vi de, åkte sedan till en fam, som Catrin kankse skulle jobba i, men nu vill hon inte! Åkte sedan hem, började laga mat, mm så gott, våran specialare :) Satte oss sedan nere vid tvn för att kolla på film :) i pausen bakade vi en kladdkaka och gjorde varm choklad/ te/ milkshake :) Så sen när kladdkakan var färdig va de ingen som var så sugen, vi hade redan fått vårt chokladbehov ;) haha, kollade iaf på en bra film, satt sedan och sjöng disney låtar, haha, körde hem Sofia vid kvart över ett, så körde jag och catrin en raggarunda på majorstua :) haha! Sen hem och sova, men kunde inte somna :/

Söndag: Vakande halv elva utav att alarmet på mobilen ringde, gick upp käka frulle, sedan var de bara att sätta igång att städa, vid ett åkte Catrin in för att träna och jag fortsatte att städa, till halv fyra, då var halv färdigt och jävla vad snyggt de blev, har mitt rum kvar, men de går snabbt! Vid fem åkte jag in till majorstua för att träffa catrin, köpte en kaffe och gick sedan till en visning där, ur mysig lägenhet, gick sedan hem till sofia, käka lussekatter, peppakakor och drack glögg :D Så mysgit! Gick sedan in till stan i ösregn :/ Så ringde min mobil, Catrin hade fått lägenheten :) Så vi skulle fira med lite mat, jag köpte världens äckligaste kebab, och en dumle glass, catrin köpte en kaffe och en yogurt och Sofia en glass, oj vad vi firade med våran mat, haha!
Har värvat 3 personer till sats med :D
Åkte sedan hem vid kvart över tio, somnade rätt snabbt!

Tack för att du var hos mig i helgen Catrin, tycker om dig så mycke!

Ikväll ska jag ringa Tina, saknar henne, Sara ska ringa dig med, onsdag kanske?! :)
Julia dig ska jag med ringa i kväll, vill veta allt ;)

De blir inte så va?!

Nej, så får jag inte tänka, vet att de inte kommer ske, kommer bli så besviken då! Skulle inte veta vad jag skulle ta mig till då.

Nu har jag badat i över en timme, har kollat på film samtidigt, satte datorn på handfatet och låg bara där och slappade! Snart kommer Catrin hit så ska vi åka och köpa vin! Så ikväll blir de party :)

Nu ska jag klä på mig lite kläder så jag är redo när Catrin kommer!

Ha en bra kväll!

Mina vänner betyder så